7 hós babáitok hányszor esznek egy nap, és a nap melyik időszakában mit?
7 hósan délbe evett gíümölcsöt, vag zöldség-gyümölcsöt, a többis anyatej volt.
Cicizett 5-6 x, és éjjel is, nagyjából 7 hónapos koráig a déli kaja után is
8 hós korára a déli kaja csak zöldsé(főzelék) lett, akkor kezdett kapni uzsira csak gyümölcsöt.
Tejpépet csak 9-10 hónaposan kezdett enni, reggelire
7 hósan így evett
reggeli tápszer
tízórai gyümi + gabonapehely
ebéd egyik nap húsmentes, másnap húsos főzelék (8-ik hónaptól minden nap húsos)
uzsi tápszer (a pépet nem ette meg)
vacsora tápszer
Fiam már régóta 5-ször eszik egy nap (kivéve amikor reggel 5-kor is kel) Reggeli fél7-8 között (amikor ébred) szopi, tízórai 10-11 körül gyümölcsmix zabpehellyel, zabkorpával vagy babakekszel (próbálkozunk a gluténnal), ebéd fél2-2 körül főzelék husival, uzsonna 5-6 körül szopi, vacsi fürdés után 8-fél9 körül szopi.
Már 2-3 hete a két étkezést kiváltottuk, az uzsonnát majd nemsokára szeretném, de én sem tudom, mit adjak neki. Tejpépet nem szeretnék, mert amúgy is szereti a hasát, jó húsban van. Gondoltam, majd ha már a joghurtot, túrót eheti, akkor valami ilyesmi lesz uzsonnára... még konzultálok a dokinénivel, de ő is mintha azt mondta volna, hogy az ebédből ami megmarad főzelék mehet uzsira... Hát én sem szeretek azt uzsonnázni, amit ebédelek.... Most 7,5 hónapos, majd 8-9 hónaposan lehet azért megpróbáljuk a tejpépet is, ha már nem lesz tejem.
Sziasztok!
Köszi a gyors választ.
Nekem már 3 hós korától tápszeres a babám, így már 4 hós korától eszik de. gyümölcsöt, 5hós korától ebédre főzeléket. Csak a védőnő mondta, hogy az uzsonna is most már főzelék legyen szigorúan és ez még sajnos nem jött össze eddig, mert mindig fél6-fél7 közöttre jön ki és akkor már nem elég nyűgös a kislányom és nem tudom kanállal etetni, egyszerűen nem lehet. Egy párszor evett tejpépet de azt is cumisüvegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!