Hogy tisztítsam ki? Babakocsis gond.
Figyelt kérdés
Vettem egy használt babakocsit.Két helyen, mintha egy pici penészt látnék.A mosógép nem segített rajta.Mivel sikáljam át, ami nem árt a huzatnak és nagyjából kiviszi?2010. júl. 7. 12:03
1/3 anonim válasza:
Hát ha nem sötét a babkocsi szine,akkor próbáld egy kis ecettel bekenni,én igy szoktam,h ha vmi penészes,de sötét dolgon még nem próbáltam!És jól átdörzsölöd vele,aztán ujra mosd ki a mosógépben,esetleg ha van otthon akkor egy kis Ariel professional folttisztitót tehetsz rá,én szoktam azt is adagolni a mosógélhez!
Remélem nálatok is beválik!
2/3 anonim válasza:
Engedj rá meleg vizet,ne langyosat,aztán vanish-sel dörzsöld be,öblítsd le és megint dörzsöld be vanish-sel és hagyd rajta kb. fél órát aztán jöhet a mosás.Remélem ez segít,nekem a nehéz foltok igy kijönnek.
3/3 A kérdező kommentje:
Vanish van itthon.Kipróbálom holnap.
Köszönöm!
2010. júl. 7. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!