Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek már kúszik a babája, a...

Akinek már kúszik a babája, a szőnyegen teszi, vagy a habtapin? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 10:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem érdemes megvenni,legalábbis nekünk igen érdemes volt,azon kuszogatott a kisfiam,most már mászik,meg ülve játszik,de még mindig nem nagyon megy le róla,elég óvatos,mert metlakit van nálunk,és oda ritkán megy le,mondjuk nem is bánom,mert azért ott rendesen megtudja ütnbi magát.

Mi a tescoba vettük 1990ft-ért én itt találtam legolcsóbban,ebböl van 2csomagunk!

2010. júl. 7. 10:28
 2/11 anonim ***** válasza:

A habtapin könnyebben mozog a gyerek, mert csúszósabb a felülete, s könnyebb tisztán tartani is. Ha esetleg bukik a gyerek, akkor sem a szőnyeg lesz foltos.

Hátránya, hogy pld. az én gyermekem szétszedte teljesen elemeire elég hamar. Ezt nem mindenki teszi meg, de hallottam már mástól is. Érdemes olyat venni, amelyen nincsenek ábrák, mert azok kiszedhetőek, s ki is szedik, sőt, meg is harapdálják.

Összességében, én nem vennék még egyszer habtapit.

2010. júl. 7. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Én vettem 2 csomag micimackósat és nagyon szereti a kislányom,mert tirke tarka.Mindíg meg akarja fogni micimackót vagy malackát d hát ugye nem bírja.Ebből nem lehet kiszedni elemeket.
2010. júl. 7. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is micimackósat vettem. Nagyon tetszik neki.
2010. júl. 7. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem vettem habtapit,szőnyegen kúszott a babám.Most,hogy mászik vettem rongyszőnyeget az ebédlőbe, mert ott csak csempe volt és előszeretettel jön ki oda.

2010. júl. 7. 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia

Mivel már kúszik,így gondolom nem csak ott fog,ahol mondjuk lerakják játszani..:)

Legalábbis mikor az én kislányom elkezdett kúszni,akkor végig "járta" az egész lakást.. Most hogy meg már mászik,így meg főleg,de azért sokkal kényelmesebb,mármint nem olyan fájdalmas,mikor a szőnyegen száguldozik..:) Nekünk 7X9 db van lerakva,tehát elég nagy helyen játszhat a csajszikám. Ezek 32 cm-es kockák. Ha akarsz venni,akkor én a Babyfun-t tudom ajánlani,mert ott van 36-os nagy betűs-számos csomi,amit nem tud könnyedén kiszedegetni,vagy legalábbis lenyelni azoknak a darabjait..Én leragasztgattam az alját 4 nagy kockába,hogy ha porszívózok,akkor könnyen fel lehessen szedni. Szerintem szuper hogy van ilyenünk,mert mi nekünk csak ott játszik a kislányunk. Ja..és ott a legolcsóbb! Mármint a babyfun-ban!

megyek,mert felkelt a kislányom! :)

2010. júl. 7. 11:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Elnézést, de off:

Hol vettétek a micis habtapit?

2010. júl. 7. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Szőnyegen, egy plédeel letakarva, egik gyereknek sem volt habtapija.

Plédet csak ki kellett mosni, meg aztán amúgy is kúsztak ossze-vissza.

2010. júl. 7. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egy csomaggal biztos, hogy nem érdemes már ilyenkor venni. Ha veszel, akkor tényleg vagy 3-4 csomaggal, hogy jó nagyot tudj belőle összerakni (és egyszerre vedd meg, ugyanolyan fajtából, mert sok nem kompatibilis egymással - mi így jártunk)

Mi összeragasztottuk hátul vastag celluxszal, így nem jönnek ki belőle a darabok, de a fiam legjobb játéka, hogy kockáira szedi szét, és a füleit rágja.

Mostmár nem kínlódok vele, hogy összerkatam, lemászik róla és szétszedi..... márcsak játéknak van. Néha összerakom neki, hogy szétszedje, de hogy azon legyen.... dehogyis. A parketta a legjobb!

A szoba közepén a szőnyegre az ikeás ágytakarónkat terítettem le, ami elég nagy, (csakhogy ne a szőnyeget bukja össze, meg az mégiscsak jobban szöszös, poros) mégis állandóan a parkettán sertepertél az asztal alatt, szék lábánál, szekrény mellett, etetőszék alatt... stb.

És még egy dolog: voltunk neruologusnál, és ő kérdezte, hogy min van otthon a gyerkőc, mondtam, hogy mostmár csak simán a habtatpin, erre azt mondta, hogy érdemesebb a parkettára egy vászon anyagot teríteni és kész (nem tudom, hogy gondolta, mert az ilyeneket nekem mindig összehúzza, összegyűri a fiam). Állítólag azok a gyerekek, akik már ilyenkor "megtanulják" hogy koppan a fejük egyszer-kétszer, később nem esnek kelnek annyit. Nem tudom... ezt a dokinéni mondta. A fiam még csak kúszik, de már a forgolódásnál sem koppan sosem a feje a parkettán, mert ügyesen behúzza.

A kérdésedre válaszolva: én már ilyenkor max egy csomaggal vennék, a játék kedvéért, de nem azért, hogy azon kússzon másszon.

Az auchanban most 1200-ért van habtapi. A babyfun bababoltban is van, mi ott vettük ez első 9-eset, az a legjobb minőségű.

Bocs a hosszúságért.

2010. júl. 7. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
3000-ért vettem az Auchanba kb. 1-1,5 hónapja de biztos most is van. Van 1000-ért is, de azok betűsek és kivehető elemeket tartalmaznak, erre azt mondták, hogy nem lenne jó mert kiveszi és a szájába teszi aztán esetleg lenyeli. A micimackós igényesebb kivitelű és nagyon szép színes. 9 lapból áll. Szerintem megéri, jól lehet rajta kúszni.
2010. júl. 7. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!