Ti milyen kereszt nevet választanátok?
Még nem tudjuk hogy fiú vagy lány lesz, de már ötletelünk, mert nem egyszerű 😄
Vezetéknév : Béla
Segítség!!!! 😄
Húh, hát ehhez tényleg nem lesz könnyű!
Nem lehetne, hogy a kettőtök vezetéknevének a kombinációját kapja a baba? Úgy nem hangozna jobban?
Eszembe jutott, de sajnos egyáltalán nem passzol... :/
Még bőven van idő, de úgy érzem ezen időben el kell gondolkodni :D
-Anya, én hogy kaptam a nevem?
-Kiírtam Gyakori kérdésekre és az egyik válasz megtetszett :)
-.-*
Fiunal arra figyelnek, hogy semmikeppen ne legyen olyan nev, ami szinten gyakori, vagy ismert vezeteknevkent is. Pl. Mate, Simon, Domotor, Jakab, Albert stb. Mert akkor sokan keverni fogjak, hogy o most Bela Simon vagy Simon Bela.
Igy csak olyat adnek, aminel egyertelmu, hogy a Bela a vezetekneve. Pl. Gergo, Tibor, Szabolcs, Norbert, Daniel, Krisztian stb.
Lanynal semmikeppen nem rovid nevekben gondolkoznek, tehat Bela Lili, Bela Greta, Bela Maja stb. nem passzol ossze.
Nekem elsore a Krisztina ugrott be. De barmilyen hosszabb nev, ami jol hangzik egyutt kiejtve, pl. Fruzsina, Veronika, Zsuzsanna, Bernadett.
Béla Dániel / Marcell
Béla Izabella/ Annabella / Emília
Boglárka, Emese, Emília, Júlia, Katalin, Noémi, Patrícia, Renáta, Zsófia, Veronika, Valéria, Viktória
Ágoston, Bendegúz, Dániel, Domonkos, Flórián, Krisztián, Levente, Sámuel
Dániel
Flórián
Kristóf
Norbert
Noémi
Arina
Szilvia
Hajnalka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!