Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjatok ötletet, hogyan...

Adjatok ötletet, hogyan oldjam meg, mit mondjunk neki?

Figyelt kérdés
Gyermekorvost szeretnék váltani, a mostani egy nagyon aranyos, kissé idősebb, agyon aggódós orvos, akit kinéztünk egy fiatalabb, dinamikusabb, egyszóval szimpatikusabb. Az új orvos kérte, hogy jelezzük a réginek, hogy átmentünk hozzá. Egymás mellett dolgoznak, váltják egymást. Mit mondjunk a réginek?
2010. júl. 6. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi különöset. "Szeretném kisfiam/lányom kartonját átvinni X doktorhoz, mert ezentúl hozzá szeretnénk járni." Szabad orvosválasztás an, tehát ehhez a mondathoz jogod van. Ha esetleg megkérdezi, hogy miért, akkor mond azt, hogy bár ugyan olyan jó orvos, de szimpatikusabb, úgy érzed a gyermekednek jobban megfelelne. Egyébként költözés miatt nekünk két orvosunk volt eddig, mindkettő idős és nagyon szeretem őket, meg a hozzáállásukat. Egyáltalán nem aggódósak.
2010. júl. 7. 05:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Hú, ez nagyon necces szitu. Én nem tudom, hogy csinálnám. bocs, nem is tudok válaszolni:((
2010. júl. 7. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
szia, érdekes, mert én egyszer kérdeztem a dokinkat, ge ybarátnőm miatt, aki át szeretett volna jönni a mi dokinkhoz a babájával, hogy mit kell teni, és ő azt mondta, csak vigyék be a taj kártáyját a gyereknek, minden egyebet elintéznek, nem is kell szólni a régi dokijuknak....ez cikis helyzet, nem tudom....esetleg ha más időpontban rendel, akkor lehetne azt mondani, hogy az az időpont nektek jobban megfelel, mert nem ütközik alvásidőbe vagy ilyesmi.
2010. júl. 7. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs más megoldás, minthogy felveszed a fapofát, és elkéred a baba kartonját. Nem egy kellemes helyzet, de főleg, mivel egymás mellett dolgoznak, még csak azt sem tudod megtartani magadnak, kihez mentek át. Én is hasonló dolgon gondolkodom, én arra gondoltam, azt mondom neki, hogy szeretnénk egy homeopátiás gyerekorvoshoz átiratkozni, ami félig igaz, de nem ahhoz mennénk végül, mert nincs ilyen a közelünkben, csak egy másik rendelőbe, ahol ismerősök beszámolója alapján szimpatikusabb a doki hozzáállása.
2010. júl. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!