Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon erős fogzási fájdalomra...

Nagyon erős fogzási fájdalomra a babátoknál mi segített?

Figyelt kérdés
Már próbáltuk a homeopátiát, az ecsetelőket, de semmi sem használ. Annyira fáj neki minden este, hogy nem tud aludni tőle, pedig már összeesik szegénykém a fáradtságtól. A nurofen kúp hatásos lehet? Nálatok mi használt?
2010. júl. 6. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nurophen szuszpenzió.
2010. júl. 6. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi pont a kúpot használjuk, amit írsz, szerintem nagyon jó!
2010. júl. 6. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nurofen szuszpenzió
2010. júl. 6. 21:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe, hogy panadol szuszpenzió van itthon. Szerintetek az használna?
2010. júl. 6. 21:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Most olvastam a betegtájékoztatót, hogy lehet adni fogzási fájdalomra is. Lehet kipróbálom.

Köszönöm a válaszokat!!!!

2010. júl. 6. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi is a Nurofen szuszpenziót használjuk.
2010. júl. 6. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Amikor nagyon szenvedett a kisfiam, felváltva használtam a Nurofent és a Panadolt, mindkettő segített, de a Nurofen jobb. Arra figyelj, hogy két-három napnál tovább egyiket sem szabad használni.
2010. júl. 6. 22:50
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!!!

És mit adtál a fiadnak a harmadik nap után? Vagy ez a fájdalom szakaszosan jön és pár napig fog ennyire szenvedni? Eddig már 5 fog kibújt és használta a homeopátia, de most nagyon nem jó neki semmi. :(

2010. júl. 6. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szenvedett, és három napig használtam a Nurofent, akkor adtam neki a Panadolt. Szerencsére ilyen csak egyszer volt.
2010. júl. 7. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:

mi panadolt, a nurofen nálunk nem segített.

a panadolban paracetamol van a nurofenben ibuprofén. hogy nálatok mi válik be az attól függ, melyikre reagál a babád szervezete, mert ez egyéni dolog.

2010. júl. 7. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!