Lenne néhány kérdésem az első időkre/kezdetekre vonatkozóan?
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy újszülött babátoknál milyen pelenkát használtatok? Milyet érdemes vennem? Márkát, és méretet is írjatok légyszíves. Ugyanez a kérdésem a popsitörlőre is.
És meg tudnátok-e mondani, hogy bababolton kívül hol lehet elfogadható árban kapni textilpelust, cumit, és cumisüveget?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nekem összesen 8 textilpelusom volt/van, bőven elég. Törlőkendőből mmindig mést veszek (tescost nem, oda nem járok), pl a Neogranormon sok patikáan akciós, de szerintem mindegyik kendő nagyából egyforma jó.
Kivéve a pampesrs Clean&Play, azt soha többet.
Nem tudom hol laksz, de a Tescoban/Auchanban semmiképpen ne vegyél cumisüveget és textilpelust, mert jóval drágább mint egy bababoltban. A DM-ben érdemes a pelust vásárolni és készíttess DM pontgyűjtő kártyát. Pl. én ott úgy veszem a pelust - mostmár a 3-as méretet - hogy kiváltok egy 50 pontos kuponfüzetet melyben van egy 25%-os kedvezménykupon egy joker termékre így a nagy Pampers pelus a 108 db-os 4000 ft helyett 3000 ft mint a 70 darabos.
Tegnap vettem és a Tescoban pont láttam, hogy ugyanaz 3699 Ft.
Babakozmetika szempontjából a bababoltok a legdrágábbak, de a többi kelléket ott érdmes megvenni. (cumi, orrszívó stb.)
A babakozmetikát pedig a DM-ben a legérdemsett, főleg ha megkapod a babacsomagot abban van egy 15%-os kedvezménykupon a vásárlás végösszegébő (van a 150 pontos füzetben is).
A Tesco a lehető legrosszabb választás, esetleg akkor érdemes, ha nagy pelus leárazás van mint pl. most a Huggies (bár mi nem ezt használjuk).
Mondok egy aktuális pédát még a Tesco árairó. Hipp babatea a DM-ben 499 Ft. a Tescoban ugyanaz 799. Ennyit a Teso árairól. Szülés előtt még nézz szét. Ja és a bababotokból ha Pesti vagy az Elefánit ajánlom. egolcsóbb, és mindent megkapsz amire szükség van.
Köszönöm neked is a hasznos információkat! Bizony mindennél oda kell figyelni nagyon. Szinte nincs is olyan, hogy mindent egy helyen lehessen megvenni. Muszáj az embernek taktikázni, hogy itt ezt, ott azt vesszük meg.
Nem budapesti vagyok, épp írtam is, hogy Auchan errefele nincs is a közelben.
Popsitörlőnél figyeld az összetevőket! Olyant vegyél, amiben nincs propylen glikol! Nagyon káros és sajnos sok popsitörlő tartalmazza. Olvass utána nyugodtan :) Én a Müllerben veszem a senzitiv rózsaszín csomagolásút, abban nincs.
Pelusból én dm-eset használok, de ki kell próbálni többfélét. Kapsz majd úgyis termékmintákat is, az is segít a döntésben.
Textilpelus: jól nézd meg, hogy ne olyan vékony vacak legyen, mert azon átmegy minden :( Pl a baby bruin nekem bevált. Tescoban lehet kapni, az van rajta, hogy valódi cseh tetra pelenka.
Cumiból ne vegyél sokat, lehet, hogy nem is fogadja el, mint az enyém :D
Clean&Play popsitörlőt tényleg ne vegyél.Igazat adok annak, aki ezt írta.Én is megjártam vele.Alig vártam, hogy elfogyjon.Nagyon rossz minőség.
Na, most annyi infot adtak itt a csajok, hogy győzz kiigazodni:)
Szerintem baba- és pénztárcafüggő, kinek mi a jó.Mindent ki kell tapasztalnod.
Jó babázást (hamarosan)!
Én is írtam, hogy b
ne vegyél Pampers C&P-t. Nekem azért nem jött be, mertr pioci, nagyon émelyítő szaga van, és ha az a kakiszaggal keveredik.
Nem vagyok finnyás, d eaz nekem is sok volt.
Egyébként a Dm-es törlókendők is jó, szoktam Spar-ost venni, de most pl Libero, Pampers és Neograniormos van , általában betárazok és szokott itthon lenni vagy 4-5 csomag.
előzó
Teljesen egyetéertek azzal, hogy a alehető legrosszab választás. EGyáltalán nem olcsó, egy bacsapás az egész.
Náéha van jó kació. Múltkor volt juniormenü (1-3 éves korig ) 4 üveg 1070 forintért.
0ondjuk előtte a Metróban is volt hasonló juniormenüs dolog.
Elmentem venni (csak azt vettem) és csak nézem ki a fejemből, hogy milyen drágák a cuccok. A Beba 2-es tászer 300 forinttal drágább volt, mint az Interspsrban, oedig az nem a legolcsóbb hely.
Nálunk a sarki zöldségesnél (nem egy olcsó hely) 100 forinttal olcsóbb a cukkini, mint múltkor a tescoban volt.
DM százszor jobb, arról nem is besazélve, hogy kulturáltabb is.
Köszönöm mindenkinek! Próbálok mindenre majd odafigyelni :-) Aztán persze nyilván nálam is lesznek melléfogások, de talán így, hogy megkérdeztelek titeket, nem annyi.
Mindenkinek jó babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!