Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanyatt esett a babám állásból...

Hanyatt esett a babám állásból. Menjünk ügyeletre?

Figyelt kérdés

Játszóasztalnál túl nagyot lépett előre a 9,5 hónapos babám, és hanyatt esett. Padlószőnyegen egy vékony polifoam játszőszőnyegen koppant a feje, meg az egyik műanyag vödrébe ütötte be.

Azonnal, és nagyon sírt. Nehéz volt megnyugtatni. Utána játszottunk, még nevetgélt is, fel is állt, de hamar le is ült utána, nem úgy, mint az esés előtt, amikor akár fél órán át is képes volt álldigálni.

Most alszik, de egyébként is alvásideje van.

Aggódom, hogy ennyiből lehet-e valami baja...

Vigyem be az ügyeletre?

2019. máj. 6. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mikor felkel nincs semmi gond vele akkor felesleges
2019. máj. 6. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, ebben a korban folyton hanyatt esnek, és nem is esett keményre. Persze, eshet éppen rosszul, de akkor észreveszed hogy hány, nehezen ébreszthető. Ebből az esésből nem lesz gond, ha keményebbre esik, akkor se lehet minden egyes esésnél ügyeletre rohanni.
2019. máj. 6. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek fejnehezek, még milliószor be fogja ütni magát. Ha nem aluszékony, nem növekszik a pukli a fején, nem kezd el hányni, akkor semmi gond nincsen.
2019. máj. 6. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elkezdett felállni a lányom olyan 7,5 hónapos kora körül, az akarat megvolt de a stabilitás még nagyon nem, úgyhogy napjában vagy 10-szer biztos elvagódott pedig nagyon figyeltem. Ha amúgy minden rendben van vele, szerintem ne aggódj. Sokszor fog még előfordulni mire megtanult felállni meg járni.
2019. máj. 6. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Az en fiam multkor allo helyzetbol hanyat vagodott raadasul kore...nem tudtam megakadalyozni akkorat koppant a feje, hogy azt hittem fel se kel nagyon megijedtem.Felhivtam az ugyeletet mondtak, hogy mindenkepp vigyem be a heim palba.Ott megvizsgaltak, csinaltak egy rontgent.Puklin kivul semmi baja nemett szerencsere.

A Te babad nem esett kifejezetten kemenyre ugyhogy majdnem biztos, hogy nem szukseges bevinni.

Figyelgesd Ot!Ha aluszekonyabb, tagak a pupillai, visszajon a kaja akkor korhaz azonnal!

Nem lesz semmi gond ne aggodj.

2019. máj. 6. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyeld hogy változik-e a viselkedése, aluszékonyabb-e. Ha hányni kezd, vagy észre veszed hogy nem egyformák a pupillái, akkor azonnal indulj vele kórházba.

Ha sokat esik a baba, érdemes neki kutacsvédő sisakot beszerezni. Nekem a gyerekorvosunk ajánlotta és nem is bántam meg hogy beszereztem.

2019. máj. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!