Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ültethetem már babámat bébikom...

Ültethetem már babámat bébikompba ha kapaszkodva fel tud állni valamint kezeivel támaszkodva tud ülni?

Figyelt kérdés
Rendesen még nem ül. Párom pár percre beleültette, azóta ha meglátja kapálózik, menne oda. Szerintem letakarom valamivel. De párom szerint ha már majdnem ül, áll simán bele lehetne ültetni.
2019. máj. 6. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Szabadulj meg tőle!
2019. máj. 6. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem mindenkit váratlanul ért ez a hideg, helyenként havazás májusban,,így pont jó lesz arra, hogy begyújtsatok vele.
2019. máj. 6. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom nem egy kétbites pasasnak szültél gyereket. Képes feldolgozni a kapott információt. Elmondod neki, hogy tévedés volt a bébikomp, nem jó a babának. Feltételezem azt is, hogy nem akar direkt ártani a saját gyerekének. Esetleg ásd bele magad mélyebben a témába, olvassatok a férjeddel együtt.
2019. máj. 6. 14:55
 14/15 Carragher_x ***** válasza:
56%
Ha már tud egyedül ülni (még nem igazán tud a leírásod alapján), akkor nyugodtan beleteheted majd rövidebb időre (mittudomén napi 20-30 perc). Semmi baja nem lesz tőle, ha rendeltetésszerűen használjátok (jól van beállítva, nincsenek olyan tereptárgyak, amikben borulhat...stb) és egyébként a nap nagy részében szabadon tud mozogni.
2019. máj. 6. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
Sokan azt hiszik ez segíti a babát a mozgásban, pedig pont, hogy késlelteti és sokkal nehezebben fogja elsajátítani a mozgással, járással stb. kapcsolatos dolgokat, az izomzata nem megfelelően erősödik..sorolhatnám.
2019. máj. 6. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!