A Nicol, Ariana, és Alice nevek közül melyiket adnád a kislányodnak?
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 20:17
21/26 anonim válasza:
Utolsó..meg britt mint apuka
Tudatlanok😅😅😅
23/26 anonim válasza:
Alice tetszik.
Ha nekem lenne külföldi a párom, az Emma, Izabel, Lilly, Greta, Hanna, Ella, Claudia, Barbara stb nevekből válogatnék.
24/26 anonim válasza:
Nyilván függ a vezetéknévtől is, de szerintem angol fórumon relevánsabb válaszokat kapnál. Főleg, hogy ott is éltek.
25/26 anonim válasza:
Alice nagyon tetszik a Nicol nem tudom az nem taról, de nem rossz a Aria a nem tudom annyira tucatnak tűnik, viszont szép
26/26 anonim válasza:
#20 angol vezetéknév mellé magyar nevet adni egy baromság. Az is meglehet,hogy ott kint fognak élni, akkor meg úgyis lefordítják azt a drága magyar nevet angolra vagy irtó hülyén ejtik ki.
Magyarra lefordítva ugye : Nikoletta, Arianna és Alíz, ebben a formátumban az Alíz tetszik, és a Nicol, Ariana és Alice formátumba is az Alíz nyerő. Nicol mintha nem lenne befejezve az Ariana meg nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!