Nektek mennyi idő alatt tanulta meg babátok a csőrös pohár használatát?
Figyelt kérdés
6hós,tegnap kapta,a fülét megfogja,a csőrét a szájába veszi de nem emeli meg és nem dönti hátra a fejét. És még nem ül magától csak pihenőszékben vagy kitámaaztva szóval ott tudom csak neki adni,hogy próbálgassa. A ti babátok mennyi idősen ült magától?2019. máj. 4. 07:32
1/2 anonim válasza:
Kislanyom 7 hónaposan ült "ki" kúszásból. Egyébként én vettem neki szilikon csőrös poharat és sima csőröst is de nem tud inni belőle ha tartom akkor sem. Sima poharat próbálom meg.
2/2 anonim válasza:
1 éves kora után picivel, annak ellenére, hogy 6 hónapos korától tudott ülni és maga evett a cumisüvegből is.A csőrössel mégse boldogult sokáig.Viszont sima feles pohárból lazán fél perc alatt megtanult inni akkor amikor a csőrössel nem boldogult:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!