Egy hónapos babám arca kicsit pattanásos. Lehet/kell vele valamit csinálni?
Szia! Nem kell velük semmit csinálni, el fognak múlni. Ha valamelyik begyulladna, azt kezelheted azzal az alkohollal, amit a köldökcsonk-ápoláshoz kaptál. Márts bele egy fülpiszkálót, és óvatosan érintsd meg vele a gyulladást, de tényeg vigyázva, mert szárít. Esetleg Sudocremmel is bekenheted vékonyan az arcát, de anélkül is el fog múlni.
-Macska-
Szia.
Én mindig babaolajjal kentem be a kisfiam arcát fürdetés előtt,és ettől nekem gyönyörű volt a bőre és az arca nagyon tiszta maradt 1-2 pöttyünk nekünk is volt,de az olajtól pár nap alatt mindig elmúltak,én sosem kentem mással,nehogy kiszárítsa a bőrét.most 2 éves a kisfiam túl vagyunk 12 fogon,most jönnek a hátsó fogak és nagyon nyáladzik a nyáltól is kipöttyösödik,de az orvos írt rá kenőcsöt,gondoltam leírom hátha majd fogzáskor neked is így lesz a gyermeked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!