Normális, hogy 4-5 órákat simán alszik az egy hetes kislányom?
Egy 1 hetes még nem vidám.
Ettol fuggetlenül, ha jol eszik, es nem sárga, plusz idore szuletetr, akkor nem gáz szerintem. Az enyem ia sokat aludt, kb csak enni kelt fel az elso 1 honapban.
Persze, normális, újszülött még nem gőgicsél egész nap :D
Ha nem sárga, és eszik eleget, akkor nincs baj, ne aggódj
Egy egy hetes újszülött, hogy lehet vidám ezt kifejtenéd?
Egyébként meg, nem nem baj ha nem sárga és nem koraszülött. Örülj neki.
Az én babám most 3 hetes, de 1 hetesen szerintem simán aludt volna ennél többet is, de muszáj volt keltenem, mert ő besárgult és ilyenkor fontos, hogy gyakran egyen. Az orvos tanácsára nappal 3 óránként, éjszaka 4 óránként keltettem enni, és mindig úgy kellett ébreszteni, sose ébredt magától (de azért volt ébren is, szopizás után nem mindig aludt el egyből).
Én is úgy tudom, hogy addig kell kelteni 3-3,5 óránként, amíg valamiért különösen fontos, hogy gyakran egyen, tehát ha besárgult, vagy ha kisebb súlyú, vagy ha egyszerre csak kicsi adagokat tud megenni. Ha nem sárga, eszik rendesen, van elég kakis-pisis pelenka és jó a súlya, akkor szerintem hagyhatod ennyit aludni, úgyis jelzi, ha éhes.
A vidámat értsétek úgy, hogy csak nagyon ritkán sír, de annál többet mosolyog.
Közben volt a védőnő. Megnyugtatott, hogy minden rendben velünk, sőt!
Ugye tudod, hogy 1 hetesen az, amit mosolynak vélsz csupán annyi, hogy sok levegőt nyelt evésnél és semmi több, csak reflex?
Én ilyenkor felvett, és egyből jött is a büfi. 2 gyerekem van, tapasztalat.
Az első igazi, akaratlagoa mosoly olyan 2-3 hós kora között jön majd a hangodra, vagy arcodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!