Mi a különbség a Baba1 és a Beba2 tápszer között?
Figyelt kérdés
Most töltjük be a fél évet, tehát már kaphatna Beba2 tápszert, csak nem tudom, hogy érdemes e váltani?
(a gyerekorvos még mindig a hipoallergént (Beba ha)írná fel, a védőnő szerint meg haladni kell a tápszerekkel az életkornak megfelelően. Kinek van igaza?
2008. nov. 11. 08:35
1/3 anonim válasza:
Az összetételben van különbség,az a baba fejlődéséhez van igazítva.Más arányban tartalmaz fehérjét,szénhidrátot stb.Tehát előbb utóbb nem érdemes,hanem muszáj váltani.Nem uaz kell egy csak fekvő, sokat alvó babának,mint egy örökmozgónak.Nekünk is írtak fel HA tápszert,de nem kellett kiváltani,mert bírta a simát.Sztem is megpróbálhatod neki a normált,de fokozatosan vezesd be.Először 1 pár napig,aztán emelheted az adagot.Sok doki csak óvatosságból adja nekik a HA tápszert,ezzel én személy szerint nem értek egyet.A dokim se pártolja,szerinte valóban csak akkor kellene adni,ha a normáltól vmi gondja van a babának.6 hós baba nyukája
2/3 anonim válasza:
Az előző vagyok.Úgy értettem,h először 1 étkezésre add pár napig,aztán 2-re stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2008. nov. 11. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!