Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kellene lennie? Jo lehet?

Hogy kellene lennie? Jo lehet?

Figyelt kérdés

3 honapos lesz a kicsim. Nagyon szeret furdeni, gondoltam neha elvinnem baba uszasra, o is kikapcsol, nekem is van program. De teljesen segitseg nelkul vagyok abbol a szempontbol, hogy egyaltalan mikortol vihetem, mit adjak ra utana, bekenjem e, hogy a borenek ne legyen baja, mit csinaljak, ha vizet nyel stb. Teljesen tanacstalan vagyok. Segitenetek?

Illetve, ha programokra mentek, amivel lehet menni babakkal is, hogy oldajtok meg? Ugyan eddig nem nyavalygott, 1 orat nezett egy tanc eloadast is, de azert felek elmenni vele csaladi napokra.. stb. Hogy kuzdjem ezt le? Apuka mindig dolgozik, nem tud velunk jonni sok helyre...

2019. ápr. 18. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
3 hónaposan már simán viheted babaúszásra. Hogy milyen előkészületek kellenek, illetve milyen teendők vannak ilyenkor, azt majd ott úgyis elmondják.
2019. ápr. 18. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Babaúszásra a 3. havi oltások után ajánlott menni. Mi járunk, imádja, már 5 hós. Nem kenem utána semmivel, ha száraznak érzem a bőrét, este fürdés után kenem úszástól függetlenül. Fogod látni, érzékeny-e a bőre. A víznyelés benne van felnőtteknél is úszáskor, nem történik semmi. Az oktatók úgyis segítenek, ha nagy baj lenne.

Programokra is kb. 3 hós korától viszem, ringató, babajelbeszéd, ilyesmi. Szereti, ha van program :) Ne parázd túl, ha elfárad, eljöttök, ennyi. Ilyen piciknek még kevés inger is elég az elfáradáshoz.

Én is egyedül járok vele mindenhova. Merre laktok?

2019. ápr. 18. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Pest mellett, vorosvar! Igen, csakhogy a legtobb jo program pesten van, sok ido oda vissza egymagam :(
2019. ápr. 18. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
A babaúszásos kérdésekre az oktatók biztosan fognak tudni válaszolni. Biztosan van a közelben baba-mama klub, ők is szerveznek programokat. Még a mi kicsi falucskánkban is van :) Járj el babás programokra, így lehet hogy találsz valakit, akivel barátságot kötsz és közel lakik, tudnátok együtt menni vagy összehozni a piciket játszani később.
2019. ápr. 18. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Kocsi nélkül szívás még Vörösvár is, úgy kicsit könnyebb lenne, a 3. kerületben elég sok lehetőség van, nem is kéne nagyon bemenned a városba.
2019. ápr. 18. 18:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, kocsival jobb lenne, de az nincs.. majd par ev mulva, de addigra mar tud jonni menni o maga is..
2019. ápr. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!