Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyek ajándékba?

Mit vigyek ajándékba?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek 1 hónapos a kislánya, megkérdezni nem akarom hogy mire van szüksége,igazából vmi meglepetést szeretnék!
2010. júl. 5. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha bemész egy bababoltba annyi szép dolgot fogsz látni, hogy választani sem tudsz majd. :) Ha ruhácskát veszel neki akkor nagyobbat vegyél neki, mert szerintem a mostani mérete már van és amúgy is nagyon hamar kinövik. De egy bababoltba annyi mindent mutatnak neked, hogy választani sem tudsz.:))
2010. júl. 5. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:
És melyik márkát,üzletet ajánjátok(kismamák) jó miőség jó ár!
2010. júl. 5. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyit szànsz rá!? Aminek örültem barátnőktől,

tescos hálózsák, nagyon jó csak olyat veszek azóta, kb. 1500 ft

Játszó szőnyeg, kb. 5000ft

utazó ágy kb. 10.000.

De csörgő zörgő játékoknak is örültem mert azt nem vettem neki míg olyan pici volt és így lett!

De s tuti ajndékot párom haverja hozta, mit is hozna egy pali:

CALZEDONIA két részes bikini, aminek a teteje háromszög! Ez nagyon jó ajándék volt, ennek örültem én is és párom is a legjobban, ilyet még nem láttam ilyen piciben, igaz most hordjuk 1 évesen, de mindenki megcsodálja benne a strandon vagy ha az udvaron pancsolunk!

2010. júl. 5. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg üzlet van, és mindenhol van jó minőség.

Ruhácska, csörgő, morzsikendő, játszószőnyeg, zenélő forgó, ágyra akaszható (de nem forgó) zenélő, popsitörlő, pelus, rengeteg mindent vihetsz ajándékba :)

Anyukának is vigyél egy tábla csokit, jól fog esni neki, hogy nem csak a babájára gondolsz :)

2010. júl. 5. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ruhát szeretnél neki venni, c&a vagy tesco, nagyon jóminőségű szép ruhák, de a tesco olcsóbb, a c&a ban mindig az akciósat veszem az korrekt áron van.
2010. júl. 5. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem olyat szeretnél venni, amire szüksége lehet még, akkor én ruhát ajánlanék, abból nehéz olyat venni, ami már van. Itt a nyár, egy édes kislányos ruhácskának én biztos örülnék, és az ráadásul emlékeztetni is fog rád. A legegyszerűbb a Brendonba bemenni. Van választék, és tényleg szépek. Én mindig pipa voltam arra, aki nagyobb ruhát, vagy nem a korosztályának megfelelő játékot vett, szerintem, ha most ajándékozunk, akkor nem olyat kéne adni, amit csak később lehet használni, az olyan mint a mézesmadzag, amit előttünk húzogatnak. Hogy mekkora kell, azt egy kicsi csevegésből már ki is lehet következtetni:

és mennyit hízott és nőtt már a nagylány?

2010. júl. 5. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Én viszont örültem, hogy ha valakitől végre nagyobb ruhákat kaptunk, főleg az elején, mert szinte mindenki kis méreteket hozott. Nem vagyunk egyformák. Ha én ruhát vennék a helyedben, biztosan valami olyat, ami később lesz rá jó. A tesco-ban elég jók a méretezések, van 3-6 hónapos, 6-9 hónapos, valamikor csak belenő az a gyerek! :) Persze azt figyelembe kell venni, hogy mire annyi idős lesz, az évszaknak is megfelelő legyen az a ruha.

Játékból is valami ügyességet fejlesztőt válassz. Pl. fisher price csiga, igaz, 6 hónapostól ajánlott, de pl. a kisfiam már 4 hónaposan játszott vele. Persze még nem a formákat tette a helyükre, de egy fél órát simán elbabrált vele így is.

Meglepetésként eseteleg pelenkatorta? (bár ehhez nem árt tudni a pelusméretet - esetleg egy családtagtól megkérdezheted)

[link]

2010. júl. 5. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!