Elálló füle lesz?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hónapos. A fülei felső része nagyon puha még és "elkezdett" elállni. Az alsó része rendesen áll, a fejéhez simulva.
A kérdésem az lenne, hogy aki tapasztalt ilyet annak később kiállt az alja is vagy így maradt?
Engem nem zavar, szerintem nagyon cuki.
(Csak azért aggódom egy picit, mert apai ágon van még 5 unoka. 3nak nagyon durván elálló fülei vannak. Műteni fogják az egyik kislánynak.
A férjemnek és a szüleinek sincs elálló füle.)
2019. ápr. 14. 15:25
1/1 anonim válasza:
Páromnak elállo füle van. A nagyobbik fiamnak is, de nagyon cuki, jól all neki. A kisebb fiame nem áll el, ő tőlem orokolte. Lehet elallo lesz, lehet nem. Nekem a nagynak szuletese utan 1 honappal mar elallt a fule, szoval lehet nektek ugy marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!