Mikor kezdtetek szobatisztasagra nevelni a picit?
Pont, ahogy a második válaszoló írja. Két éves körül vettem neki bilit, soha nem érdekelte és soha nem erőszakoskodtam.
3,5 évesen, egyik nap mondja , hogy neki nem kell pelus mert nagyfiú. Attól a naptól kezdve nappalra, és éjjelre is szobatiszta , soha nem volt baleset.
Hagyom a gyereket a saját ütemében fejlődni. És nem kényszerítek rá semmit amire még nem érett.
Semmikor.
Amikor 1 hétig tiszta maradt a bugyipelus, akkor elhagytuk (ez 3 éves korában volt).
Olyan 2,5 évesen (amikor bugyipelusra váltottunk) kérdezgettem néha, kell-e pisilni, ha igennel válaszolt mentünk pisilni a vécére, de a pelenkát akkor hagytuk el, amikor már nem kellett kérdezni, hanem magától ment.
Bilije nem volt, lépcsős vécészűkítő volt a fürdőben a vécé mellett, azt használta.
8- as, az ovodaba iratasnak ket feltetele van: betoltott 3 eves kor ( ez sem, ha van hely ) es a kotelezo oltasok meglete.
A szobatisztasag nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!