Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha a 8 hónapos babám még...

Baj, ha a 8 hónapos babám még nem ül magától?

Figyelt kérdés
Forog rendesen össze-vissza,kúszik már 1 hónapja, már kezdi a fenekét is emlegetni és úgy kúszik(szerintem hamarosan mászás lesz belőle), de csak úgy ül ha kezünkben van. Magától nem ül fel és nem is tudja magát rendesen megtartani ha ültetem.

2019. ápr. 8. 17:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem
2019. ápr. 8. 18:02
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Viszont az,hogy ülteted,az nagy baj. Árt a gerincének,nem szabad!

Az én lányom is 10 hónaposan ült. Normális.

2019. ápr. 8. 18:12
 3/16 A kérdező kommentje:
Minden kisbabás ismerősöm kb 5 hónaposan ültette a gyereket, én csak a 7.eleje körül kezdtem itt-ott. Most se egyfolytában ültetem, hanem csak kb 2x naponta, de csak max 2 percig. De akkor nem is fogom ennyiszer se. 😊
2019. ápr. 8. 18:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt-ott sem szabad!!!!
2019. ápr. 8. 18:44
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Jó hülye vagy, meg a környezeted is.
2019. ápr. 8. 18:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Kislányom 7 hónapos, kapaszkodva feláll. De ülni nem ül még.
2019. ápr. 8. 19:11
 7/16 anonim ***** válasza:

Bocsi véletlenül elküldtem.

Ő is kúszik és térdel, kezd mászni. Az ülés valahol kimaradt 😂

2019. ápr. 8. 19:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Majd ha megtanul mászni, abból fog kiülni oldalra. Addig sem szabad ültetni!
2019. ápr. 8. 20:08
 9/16 A kérdező kommentje:
#4es kérdezd meg anyukadtol, h te hány honaposan kezdtél el járni. Biztos azt fogja mondani, h kb 10.Ahogy a mi időnk én szerintem mindegyikünk. Ugyanis nem volt net, h utána tudták volna olvasni, h mit és hogyan.
2019. ápr. 8. 20:39
 10/16 A kérdező kommentje:
A gyerekorvos noverkejenek unokajarol láttam képet neten, mikor fel éves volt a kicsi, h parnanak támasztva ültetik. Pedig az anyuka biztos tudja, h nem szabad. Nekem is múltkor mondta a doktorno, h nem szabad, csak azt nem értem, h minket akkor anno miért ültettek már kb 4-5honaposan? Szerintem titeket is. 10 honaposan már magunktól mentünk. Köszi a válaszokat. Most már biztos nem fogom ultetni, ki várom, míg magától rajön.
2019. ápr. 8. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!