Ha terhes csikokra valo kremmel kenem a pocakom megelozhetem hogy kevesbe legyek olyan?
Nem. Ha hajlamos vagy, krémmel is kijön, ha nem vagy akkor krém nélkül sem lesz 1 sem.
Én a szerencsések közé tartozom, soha semmivel nem kentem. 1 db se lett.
Kedves 5-ös:
3-as vagyok. Tini koromban sok csíkom lett, comb-fenék, derék magasságában.
28 évesen voltam terhes, krém nélkül sem lett 1 új sem.
SZóval nem biztos, hogy a krém miatt nem lett új csíkod! ;-)
Kedves 5-ös. A pozitív teszt óta kentem ugyanezzel a NuSkin babobab termékkel magam és a 16. hétre a melleim már lilára repedtek. Pedig én nem vagyok striára hajlamos.
Szóval ez genetika. És nem feltétlen alap genetika. A terhesség elég nagy hormonbomba, így előjöhetnek olyan dolgok amik alapból nem jellemzőek. Pl van aki szülés utáni napokban reped ki, mikor már a baba is kint van, mert az ő szervezete a szüléssel járó hormonváltozást reagálja le így.
Ez van sajnos. Próbálkozni lehet, hátha.
Osztom az egyik hozzászólót. 17 éves koromban hiztam a combomra tiszta csíkos lett. Aztán , amikor 15 évvel később terhes lettem, nem kentem semmivel és egy csíkom sem lett.
100 % genetika, ezek a drága krémek csak reklámfogás.
Persze ettől függetlenül kenheted , hiszen a testápolózás eleve a napi rutin része kellene lenni mindenkinek. Főleg amilyen kemények a mai vizek. De nem ezen fog múlni, hogy lesz- e csíkod, vagy nem.
Bio oil-al kentem, hát nagyon durva csíkjaim lettek a végére így is.
Igen, genetika. De nyugi, fél éve szültem, már halványabbak. De mélyek...sose leszek már a régi. De nem bánom! Van egy gyönyörű egészséges kisfiam, csak ez számít! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!