Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha először nem ízlett a 4...

Ha először nem ízlett a 4 hónapos kisbabámnak a főtt répa, próbáljam még, hátha megkedveli, vagy adjak neki mást?

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
probald meg egy picivel kesobb adni neki, ha nem keri adjal neki mast, de legkozelebb probalkozhatsz ujra a repaval!
2008. nov. 10. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyjál ki pár napot-hetet és kínáld meg újra, lehet, hogy az lesz a kedvence. Az én lányom a banánnal volt így.
2008. nov. 10. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindent egy hétig próbáltam adni (ahogy a könyvek is írják), hogy szokja az ízeket. Nos a répa magában nálunk sem ment (pedig nagyon jó evö volt), így krumplival adtam neki. Próbáld ki te is, hátha több sikered lesz. Ha nem, akkor pár nap múlva újra próbálhatod.
2008. nov. 10. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

elöször sőt másodszor nekem se ette mega lánykám csak ha más izű főzibe csempésztem bele egy kicsit és nem érezte a répa izét:)

aztán kis idő után megint megproblátam magába a répát és akkor meg megette és azota is megeszi szoval probáld később ujra éés vegyél édes fajtát

2008. nov. 10. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 11. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!