Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Családsegítős probléma, megoldás?

Családsegítős probléma, megoldás?

Figyelt kérdés
Szóval megpróbálom röviden,ma volt nálam, épp az előbb, és tisztára le vagyok fagyva, 2 hónapos korától fél évig családsegítő,jött ki hozzánk, rendeltek, mert fogyni kezdett hirtelen, elapadtam, nem tudtam tovább etetni, egyik tápszert sem fogadta el, bukott nagyon sokat.. azóta már megoldódott, viszont egyik szomszéd mert társasházban élünk olyan bejelentést tett hogy mi, én.. magára hagyom a gyerekem és olyankor sokat sír?????? sosem hagytam magára a gyerekem, még a saját anyukámra sem mertem annyira féltem! hozzátette azt is hogy mi esténként lemegyünk futni? és így fu.. semerre nem megyünk,még boltba se, szó szerint, nagyon ritkán, rokonokhoz, de ennyi. Legelső ilyen bejelentés ami alaptalan!! Nyáron ki akartunk menni dolgozni Angliába.. ezért is zavar a helyzet! Mit lehetne tenni?
2019. ápr. 1. 12:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém, és nem olvastad el a papírt?? Inkább a nőt kérdezgeted, hogy ez milyen papír? Jesszus... máskor mondjuk olvasd el. Picit butácskának tűnsz.
2019. ápr. 1. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
.
2019. ápr. 1. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ideges a kérdező, én is úgy tudom ilyen fél éves felügyeleti mizériánál nem lehet kimenni.
2019. ápr. 1. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvéd?.. családjogi ügyvéd? (nem tudom ilyen esetben mit kellene tenni, de én olyan intézkedéseknél amit nem értek és bonyolult.. segítséget szoktam kérni)
2019. ápr. 1. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Családsegítős vagyok.

Ha bejelentenek, muszáj kimenni. Attól, hogy aláírod az együttműködést, még kimehettek nyáron, csak jelezni kell nekik

2019. ápr. 4. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!