Vanessza, Ramóna, vagy Dorottya?
1. Ramóna
Gyönyörű nőies név. Jelentése: okos, védelmező. Nekem több Ramóna ismerősöm van róluk az jut eszembe, hogy családját és környezetét segítő ember, küzd a céljaiért. Sikereit saját erejéből és tudásával éri el. Az ellentmondást nehezen viseli el. Szerintem gyerek korban nagyon cuki a Rami és a Ramika becézés. Később a Ramóna.
2. Dorottya
Sokan írták már előttem is, hogy "rotty". Jelentése: Isten ajándéka. Egy Dorottyát ismerek őt így tudnám leírni: Szereti a szabad és független életet, a közösségekben csak önmagát akarja megvalósítani. Érzelmek terén nem tűr korlátokat. Nekem a Dóra, Dorka, Dorina jobban tetszik. Ezek közül a Dorka nagy kedvencem.
3. Vanessza
Csak romát ismerek ilyen névvel. Egy lány van aki gimis osztálytársam volt ő is kisebbségi viszont azért nem rossz ember. Egy kis jellemzés róla: Érzelmeiben szélsőséges, nagyon ragaszkodó, kissé féltékeny típus. Nagy benne a birtoklási vágy, szeret adni, másokon segíteni.
Nekem a Dorottya nagyon tetszik, a Vanessza túl idegen hangzású, a Ramóna nem szép.
Egyébként ilyen Dor-os kezdetű nevekből nekem a Dorina a favoritom. Az is pl nagyon gyönyöűr.
Nekem ezek közül a Dorottya az, ami a legvállalhatóbb! A Dorottyát követi a Ramóna, a Vanessza utolsó helyen.
Ismertem Ramónát, félig roma lány volt, de jó fej volt. Dorottyát többet is ismerek, mind szép, életvidám.
Gratulálok a kislányodhoz, írd meg, mi lett végül a neve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!