Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sóskát, spenótot, sütőtököt,...

Sóskát, spenótot, sütőtököt, hogy fagyasszam a babámnak?

Figyelt kérdés
Szeretnék télre elrakni a fagyóba, de nem tudom hogyan. Ti hogy szoktátok? Előre is köszi
2008. nov. 10. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A sütőtököt lereszelve és jól kicsavarva , a spenótot levelesen a sóskát nem tudom , és ha van rá módod kis adagokban fagyazd le igy csak mindig annyit kell kivenned amit felhasználsz.
2008. nov. 10. 18:15
 2/4 A kérdező kommentje:
köszike. már azt hittem senki nem fagyaszt ilyesmit. :))
2008. nov. 10. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

De fagyaszt.A sóskát én leforráztam és leöblítettem.Miután kihűlt jégkocka tartóba tömködtem és úgy fagyasztottam le.Miután megfagyott kiborítottam és egy nylon zacsiba tettem.Így a jégkocka tartót tudom formának tartani.Egy kockányi pont egy adag kb.Gondolom még valami édeste vagy husit is teszek majd mellé és így már biztos elég lesz.A sütőtököt nem fagyasztom,mert az eláll és a piacon is lehet venni télen is.Az szerintem nem primőr.A tököt egyébként megfőzni érdemes úgy olvastam.Ha a főzővízbe teszel rizst vagy kölest,azt is tudod hozzá pépesíteni.Én tettem el öszibarackot és sárgadinnyét is.Remélem fog neki ízleni ,mert a fél fagyasztő az ő kajcsijával van tele a másik fele meg anyatejjel.

2008. nov. 10. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs.Édeste=édeset.Mármint gyümi vagy valami édesebb zöldség,hogy ne legyen olyan savanykás a sóska.
2008. nov. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!