Angliai anyukak. Hozza taplalasi problemaban segitenetek?
Figyelt kérdés
Nem talalok sehol gesztenyet es soskat.
Tudtatok mar venni valahol?
2010. júl. 3. 23:53
1/5 anonim válasza:
szia
sóskát törököknél általában lehet kapni, vagy nagyobb piacokon. gesztenyét igazából még csak konzervben láttam izesítetlenül.
merre laksz? londonban?
2/5 anonim válasza:
Gesztenyet indiai, vagy arab zoldsegeseknel szoktam venni.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget!Eszakon lakom :)
A konzerves gesztenye finom?
2010. júl. 4. 09:48
4/5 anonim válasza:
En talatam!! A Sainsbury-be van. Kek dobozban van, vacumosan csomagolva (nincs tartositoszer egyaltalan benne csak ha megbontottad fel kell hasznalni mert megromlik). Szoval, en ugy csinaltam, hogy a zacsit beletettem egy kis felforrt vizbe, hogy jol atmelegedjen a gesztenye (meg is van hamozva). Utanna egybol fogyaszthato vagy osszetorhetd purenek a babanak. Nagyon fincsi en imadom!!!! A soskat nem tudom mert sajnos en nem szeretem. :(
5/5 A kérdező kommentje:
De jo koszonom szepen :)
Meg nezem ma ,mert ugy is mgyek vasarolni :)
2010. júl. 4. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!