Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rosszkor, rossz helyre járok...

Rosszkor, rossz helyre járok vagy még nincs itt az ideje?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy én járok rossz időben, vagy rossz játszótérre a gyerekkel, de egyszerűen nem találkozok egy hasonló korú babával sem a játszótéren. Vagy még túl hideg van hozzá és azért nem viszik a gyereket?

Ti a másfél éves babátokat viszitek már játszótérre? Ha igen, kb milyen napszakban vagy időpontban?

2019. márc. 21. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Igen. Én vittem rendszeresen a lányom, ezért is lett közvetlen és később a bölcsit is szerette a sok gyerek miatt.
2019. márc. 21. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen viszem, 21 hónapos, de 10 hónaposan is vittük, na akkor tényleg ő volt a legfiatalabb, de engem nem igazán érdekelt.
2019. márc. 21. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
1,5 éves. Nálunk delelott sokszor üres a jatszoter. Sokfele járunk egyelőre neg többen vannak beltéri programokon, de ahogy egyre jobb lesz az idő biztos kint is jóval többen késznek
2019. márc. 22. 02:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen viszem. Most 21 hónapos, 10 hónapos korától járunk. Én egy pici faluban élek, tavaly 3 gyerek, most kettő szokott kint lenni. Van amúgy sok kicsi, de nem járnak ki, nem tudom miért.

Most még délelőtt olyan 10 után megyek ki, ha jobb idő lesz, akkor délután is megyünk.

2019. márc. 22. 06:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom 17 hónapos,ha nincs szélvihar vagy eső,délelőtt és délután is kint vagyunk a játszótéren.

Nagyon igényli,hozza a kis cipőjét,ha már menne.:)

Nálunk is sokszor ő a legkisebb,főleg délután.

2019. márc. 22. 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam vinni minden nap, olyan jó idő van már. Ma is megyünk 10től délig és ha lesz időnk délután.
2019. márc. 22. 08:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Es ti szoktatok találkozni hasonló korú gyerekekkel? Én vagy meg nagyon piciket látok akiket még babakocsiban tolnak, vagy csak nagyobbakat ilyen 4-5 éveseket. Játszoházban szintén csak ilyen 4-5 évesek vannak :(
2019. márc. 22. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Szinte mindig egymagunk vagyunk a játszótéren. Délelőtt, délután, tök mindegy. Fiatal suhancok persze mindig ülnek ott és bele vannak mélyedve a telefonba. Kivétel, ha a babatalálkozót a játszótérre szervezik, vagy ha valamelyik ovis csoportot kiviszik. Sokáig arra gondoltam, hogy gazdag környéken élünk, majdnem minden kertben van játszótér, és mindenki otthon játszik. Aztán meglàtogattuk anyukámat a paneldzsungelben, gondoltam ott majd dugig lesz a játszótér. Hát nem. Mi voltunk meg a suhancok.
2019. márc. 22. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Ahol mi lakunk (Bp.) délelött 1-2 évesekkel tele van a játszo. Nagyobb gyerekek olyankor oviban-suliban, a babások meg kirajzanak a játszora. Minden nap járunk újszülött korátol mivel van nagyteso aki igényli a játszozást. A kicsi onnantol vett részt "aktivan" a játszozásban h elkezdett mászni, 8 hósan. Én onnantol kezdve leraktam a fübe,homokozoba,gumiszönyegre, aztán hadd menjen:D most másfél éves mult, minden délelött játszozunk amig a teso oviban van. Délután meg mindkettejüket viszem.

De délután sok a nagyobb gyerek már, olyankor nem szeretek annyira lent lenni a játszon.

2019. márc. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!