Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tücsi császárral szült?

Tücsi császárral szült?

Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 11:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
Hát én nem nézem a videóit, mert nem vágyik kíváncsi rá, AZ se tudom ki ez, de te nézd csak nyugodtan.
2019. márc. 17. 20:32
 12/21 anonim ***** válasza:
15%

Pont ezért van az ilyen libáknak pénzük szinte a semmiböl, mert a sok hülye nézi, és amíg van nézettsége, tejelnek is neki. Ezek reklámokat, promóciókat csinálnák igazából, csak "elrejtik" a videóban, a sok vak hülye még nem tudja, vagy nem veszi észre. Ha nem nézné senki, a kutyát se érdekelné, és nem élne még belöle ilyen könnyen, de hát a népnek ez kell.

Titeket miért nem posztólnak ki a közhírbe, hogy leborjaztatok stb.? Mert ez a p*csa ezzel többet keres egy hónapban mint ti 1év alatt. Gondolkozzatok már, mielött ilyen ssnkiket istenítetek.

2019. márc. 17. 20:37
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
Nem fáj nekem semmi, ismerem ezt a fajta embertípust, mint a tiétek. De kicsit álljatok már hátrébb, és vegyétek észre. Ti itt vergődtök, irigyen, gonosz megjegyzéseket írva. Tücsi pedig tesz a fejetekre, és boldogan babázik otthon. Nem érzitek, hogy ez mennyire szánalmas?
2019. márc. 17. 21:03
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Nem,nem érezzük. Az a szánalmas,ahogy itt kardoskodsz érte... ne kelljen már elájulnunk ezektől a sztárocskáktól.
2019. márc. 17. 21:08
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Természetes szülésre készült de valószinü valami gond akadt és azért lett császár.

😁😁eskűszöm 1-2 válasz feldobta a napomat,olyan jót nevettem rajta,föleg akinek a kutyusa is Tücsi.

2019. márc. 17. 21:08
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
Mi nem vergödünk, csak leírtuk a véleményünket, azt gondolom még szabad, de lassan itt már a szólásszabadság is bűn. Végülis a tied is csak egy vélemény, de mi nem vergödünk.engem sem te, sem a tücsi nem érdekel. De te miért nem nézed akkor a türcsit, hogy hogyan babázik?!🤣 Gondolom te rád se kíváncsi senki, hogy hogyan babázol, meg rám sem, akkor miért kéne nekünk ugyanilyen senkiket nézni akik babáznak?? Mindenkinek magánügye, csak valaki ebböl él meg, a magamutogatásból
2019. márc. 17. 21:09
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Annyira bírom, hogy minden kérdésnél, ahol a nagyon okos válaszolók elkezdenek valakit pocskondizáni (mert ez az, nem véleménynyilvánítás), akkor azonnal azzal jönnek később, hogy hát ez csak a véleményük. De keserű lehet így az éleeeet... :)
2019. márc. 17. 21:20
 18/21 anonim ***** válasza:
33%

Mindenkinek van véleménye, és joga van azt leirni, vagy elmondani. AZ lehet ilyen is, meg olyan is. Ha ezt te nem érted, vagy nem tetszik, akkor elég korlátolt lehetsz.

És az, aki ezt a nöt, türcsit, vagy ki ez tehetségesnek tartja, az se normális. Persze ö sokkal okosabb, mert parasztvakításból, még magamutogatásból él meg.

2019. márc. 17. 21:25
 19/21 anonim ***** válasza:
95%

Halkan megsúgom, hogy itt senki sem kérdezte a véleményedet. :)

Annyi volt, hogy császárral szült-e.

2019. márc. 17. 21:27
 20/21 anonim ***** válasza:
29%

Tok ismeretlen spine felmagasztalasa, vedelmezese lényeges teljesítmény nelkul viszont tok oké. :)

És gratulálok amúgy, sikerült töröltetni az egyetlen választ ami a kérdésre válaszolt, amit írtam még az elején hogy IGEN császárral szült program méghozzá

2019. márc. 17. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!