Ha nem sír utánam az jó vagy rossz? Azért van mert jól csináltam, vagy pont hogy nem?
Sziasztok! Leírom amit fontosnak gondolok a kérdés eldöntéséhez
- 6 hónapos kislány
- hetente 1x el kell mennem reggeltől estig, olyankor vagy az apukája vagy a nagyi vigyáz rá és mintha észre se venné, hogy nem vagyok ott
- ez 1 hónapja megy, előtte heti 1x 5órát voltam kénytelen másra bízni
- 3 hónapos korig igény szerint szoptattam éjjel-nappal, aztán elment a tejem de most is igény szerint eszik, vegyesen
- soha nem hagytam sírni, de a születése után 3-4 héttel pánikrohamaim voltak amikor a hasfájás miatt sokat és görcsösen sírt, ezért sokszor a férjem vagy a nagymama nyugtatta és tartotta a karjaiban helyettem
- nagyon sok felé megyünk, sok emberrel találkozott picike korától
- alapvetően egyáltalán nem ijedős gyerek, mindenkire vigyorog, szerintem még soha nem hallottam azért sírni mert valami megijesztette
- kiegyensúlyozott jellem, eljátszik magában 20-30 perceket akár
- éjszaka nem sír ha éhes, csak nyekereg és kiabál
- külön szobában alszik, ezt is ő alakította így mert egyszerűen képtelen volt aludni amíg ragaszkodtam ahhoz, hogy mellettunk legyen
Szóval egyrészt örülök, hogy milyen kis talpraesettnek ígérkezik a lányom, de ugyanakkor meg annyi kétely van bennem... hogy azért nem sír utánam, mert nem kötődik, vagy azért mert jól kötődik és nincs benne szeparációs félelem?
"milyen kis talpraesettnek ígérkezik a lányom,"
Még azt se tudja, hogy ő önálló, az elsődleges gondozójátólt (te) különálló egyén...
Nagyon előre szaladsz.
Kisfiam 1 éves.
1 hónapja ordít ha kimegyek a szobából. (ha anyas napja van) néha apja után sír..
De pl mamája vigyáz rá heti 1x egy délelőttöt, és olyankor le se tojja, hogy elmegyek, imádja a mamát.. Plusz havi 1x megyek kozmetikushoz, akkor párom marad vele itthon. Az sem hatja meg.
:) ettől még imád. Tudom.. Szv nyugi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!