Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek a babája a kiságyb...

Mindenkinek a babája a kiságyban állt fel először?

Figyelt kérdés
Anyukám nyaggat hogy tegyem többet a kiságyba a 9 hónapos fiamat,mert még nem állt fel!Délelőtt sokat van ágyban ha a földön játszik akkor is ott vana kiságya mellett!Szerintem még nem késett le semmiről de ismerősöknek már áll a babája!Tudom valahogy ösztönözni!Hasrafordulni is későn kezdett!
2008. nov. 9. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A, dehogy barhol felallhat! A kisfiam a strandon allt fel, fogta a babakocsit!

Ha a vedono rendszeresen ellenorzi a babadat, akkor o fog szolni mindjart amikor valamit nem lat rendben! Ne aggodjal, es ne foglalkozz senkivel! Csak orvosra es hozza ertore hallgass (vedono)!

Probald anyukadnak mondani hogy ne nyagasson mindig, szia!

2008. nov. 9. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én kisfiam is a babakocsiba kapaszkodva állt fel először. Minden gyereknek megvan a saját fejlődési üteme, nem szabad a többiekhez viszonyítani őket. Ha lassabban fejlődne, azt a védőnő vagy a gyerekorvos úgyis kiszúrná. Nyugi, nincs elkésve semmivel.

-Macska-

2008. nov. 9. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém sem ott állt fel, pedig sokat volt benne, járóka helyett is oda tettem, ha muszáj volt. Kint a járólapon belekapaszkodott a bébihordozóba, és úgy. :) Pedig az még billegett is.
2008. nov. 9. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akárhol feláll egy kisbaba ha fel akar állni. Mindegy hol van keres magának valami kapaszkodót és fel fog állni.Nem késett le semmiről, mert nem egyformán fejlődnek a gyerekek.És ha később kezd beszélni mint az ilyen korú társai ne magadat hibáztasd, hogy nem beszélgetsz vele eleget.Az én lányom korán ment de későn kezdett beszélni és azt hittem miattam van.Aztán hírtelen behozta a lemaradást.A gyermeked saját fejlődási ütemét ne akard befolyásolni, már láttam rá rossz példát.
2008. nov. 9. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is így gondoltam,nem szeretném siettetni meg szerintem nem is lehet!
2008. nov. 10. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!