Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdő anyukák éreztek ti is...

Kezdő anyukák éreztek ti is féltékenységet?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint pl a férjem nagy mellkasán hamar elalszik a babánk még az én kis sovány felsőtestemen alig fér el, és én így nehezen tudom elaltatni.Amúgy is elérte azt a kort h nappali elalvás előtt nagyon sír. Vagy ha mamával is jól szórakozik irigykedek. Pedig aztán már én is ezerszer altattam és szórakoztattam sikeresen a kislányom,és örülök is férjemmel és mamákkal is jól elvan,de akkor miért érzem úgy h csak velem kéne jól éreznie magát?

2019. márc. 5. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. márc. 5. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én örülök, hogy elvan másnál is... nem féltékenységet, inkább csalódottságot, és önutálatot éreztem eleinte, hogy lehetek ilyen béna, ilyesmi.
2019. márc. 5. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Néha a férjemre, mert nála jobbn megnyugszi, elalszik a baba.

De nem rossz értelemben féltékenység, csak jó neki.

Nem hiába, benne több apai ösztön van mint bennem anyai :D

2019. márc. 5. 15:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen én se rájuk haragszom ilyenkor hanem magamra. Tényleg inkább csalódottság mint féltékenység. Most is férjem aludt el amíg én hajatszárítottam, és másfél órája alszik ami mostanábam rekord így nappal.És magat okolom hogy minek kellett nekem hajat mosni,mikor nekem kellett volna elaltatni.
2019. márc. 5. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem stresszelem magam ilyeneken, apa anya egyenrangú.

Én örülök hogy tudok hajat mosni szárítani vasalni nyugodtan,nem az van, hogy apa ül az üvöltő gyerek mellett én meg kapkodjak ki a zuhany alól. Mert van ilyen is.

2019. márc. 5. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örültem hogy másnál is elvan. Néha "irigykedtem", hogy de jó neked hogy most nálad aludt el. De ez szerintem nem olyan amire te gondolsz. Csak hát annyira tündéri gyerekeim vannak. Minden perc megfizethetetlen amit velük töltünk.
2019. márc. 5. 16:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom persze, nálunk szerencsére férjem mindent csinál amit én. Csak ilyenkor olyan sikertelennek érzem magam. Pedig biztos nem attól függ h ki altatja. Tegnap rajtam is aludt 1 órát.
2019. márc. 5. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Inkább örültem. Volt egy kis nyugalmam, meg önidöm akkor.
2019. márc. 5. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!