Infacol vagy Espumisan? Kinek melyik vált be?
Figyelt kérdés
A héten lesz 1 honapos a kislányom. Csak anyatejes.
A napokban hasfájással küzdünk, szerencsére nem a durva fajta.
Időként fáj neki, bele-bele csikarhat a pocakjába.
A puki,büfi nehezen megy. Kakis pelus van minden nap, de lehet az is nehezen jön kicsit neki.
Kinek melyik vált be?
2019. márc. 4. 12:05
11/15 anonim válasza:
9- es vagyok. Igen, én is úgy tudom, hogy az Infacol és az Espumisan hatóanyaga ugyanaz. De ettől függetlenül a kisfiamnak mégsem vált be az Espumisan, csak az Infacol.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Tudom hogy az idő ami biztos segíteni fog, de úgy sajnálom szegénykémet mikor fáj neki, probálok megtenni mindent hogy enyhitsem neki ha tudom.😊
2019. márc. 4. 18:08
13/15 anonim válasza:
Szia, az en kisfiam ket honapos, nagyon hasfajos volt, most mar sokkal jobb a helyzet. Espumisannal kezdtuk, attertunk a biogaiara, aztan infacolt kapott a biogaia melle majd elhagytam a biogaiat es csak infacolt kap a lab mozgatas es poci simi melle 🙂 illetve hasra fektetes vagy az amikor a tenyereddel tartod a hasat, nalunk ez valt be. Kitartas, jobb lesz 😀
14/15 anonim válasza:
Semmi, 3 hóbapos korára mintha elvágták volna az összes bajt. Ki kell várni. Ha én újrakezdhetném nem tömném mindennel fölöslegesen.
15/15 anonim válasza:
Nekünk a bio Gaia vált be espumisan semmit nem használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!