Melyik pelenka bírja legtovább?
Libero comfort
Pampers nrancs színű fabatkát sem ér
Premiumcare nagyon. jó, de nem bir el annyi pisit..
Plusz a lányomnak ilyenkor még sárga anyatejes folyós széklete volt.. A háta közepére került belőle..
Active dry-t nem próbaltam
Libero newborn sem bír annyit
Formára külsre ugyanolyan. De a belseje más
Első
A pampers premium care kibirja a fiamon az ejszakat. Szinten 4 honapos, 7 kg felett van es este kb 7-tol 5-ig nem kell cserelnem a pelenkat, pedig o meg eszik is ejszaka kozepen egyszer. (Azert nem cserelek ejjeli eteteskor, mert az etetes vegere mar visszaalszik, elotte meg ejjel nem siratom a pelenkacserel.)
A 3-as meretet hasznalja belole.
Igazabol sok pelenkat nem probaltam ki, ezen kivul meg ket fajtat es napkozben tokeletesek, de ejjel ennyit nem birtak ki.
Rossmann babydream bírja
Nekünk semmi más nem vált be
3-as vagyok.
Akkor ejszakara probalj nagyobb meretet es huzd meg jobban a derekanal (nyilvan annyira, hogy ne szoritson.
A fiamnak hiaba nagyobb a sulya, megis sokaig kettes meretet hasznaltunk, mert hosszu es a feneke/dereka nem volt nagy. De ejszakara mar 3-ast adtam ra akkor is, mert hiaba allt jobban rajta a kettes, ilyen mennyisegu pisit mar nem birt el a kisebb meret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!