Hogyan meséljek neki a bölcsiről?
még nem vagyok anya, csak saját magamra emlékszem.
gyűlöltem. borzalmas korszaka volt az életemnek. túl sok konkrét esetre nem emlékszem, de annyira biztosan, hogy majdnem minden reggel bőgve vitt oda anyám.
a gondozónők elég szemetek voltak, a társaim közt se nagyon volt olyan, akire mint jó kisbarát emlékszem.
szóval nálam nem vált be. :(
de! van egy barátom, neki a kislánya 2 éves, már 1éve bölcsis, és nagyon imádja. jó a szociális fejlettsége, vannak kis barátnői, szóval okos, ügyes, önálló lett a kiscsaj.
Szia!
Az én babáim októbertől fognak járni bölcsibe, akkor lesznek még csak másfél évesek. Sajnos muszáj. Most még nem érzem azt, hogy rossz anya lennék emiatt. (ellentmondásos a dolog, mert ugye azért kell menni dolgozni, hogy nekik mindenük meglegyen, közben meg pont a fél nap nincs meg nekik ami kell, az anyjuk... Nehéz dolog. nagyon) De ha majd látom őket sírva, biztos a szívem szakad majd meg. Ikreim vannak, sajnos csak gyest kapok utánuk, ami nagyon kevés. Viszont pont azért mert ikrek, talán jobban ellesznek majd a gyerekekkel. Talán. Már most elkezdtem nekik mondogatni, hogy majd bölcsibe fognak járni, milyen lehet (mert még ugye én sem tudom), gyerekkel fognak játszani, mi lesz a jelük. Pedig még olyan mintha nem is értenének semmit, de azért csak csak ér valamit, hogy mondogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!