Most akkor jó a szájra puszi a babáknál, vagy sem?
Figyelt kérdés
Nem vitát szeretnék, és nem is tanácsot, hogy adjak-e Neki a szájára puszit, vagy sem, csak kíváncsi lennék, kinek mi a véleménye ebben a témában. Annyi mindent olvastam, hogy jó, mert szorosabb kötelék alakul ki a szülő és a gyerek között, és hogy rossz, mert a későbbi felnőtt kapcsolataiban zavart okozhat. Szóval semmi vita, csak a véleményetekre lennék kíváncsi! :) Köszönöm!
nálunk is előfordul néha, mikor pont elfordítja a fejét. de nem tartom jó ötletnek. nem gondolom, hogy ezt kellene természetesnek vennie, nem ettől lesz szorosabb a kapcsolatunk. a sok baciról nem is beszélve.
a keresztlányomat szokta az apukája szájon puszilni, amitől leginkább azért vagyok totál kész, mert dohányzik. undorító!
persze a nemdohányos szájrapuszit nem ítélem el, ahol ez a szokás. de nálunk nem az.
2010. júl. 2. 12:48
12/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy sikerült nem össze veszni :) Egyik válaszoló írta a válasz végén, hogy lehet lepontozni. Itt pont az a lényeg, hogy arra kértem mindenkit, hogy a saját véleményét írja, és nekem minden vélemény, ugyan olyan hasznos, mert ez olyan "statisztika" szerű kérdés, és nincs jó vagy rossz válasz :)
V! Sejtettem, hogy kimaradt a "nem" :)
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok, kíváncsi vagyok minél több véleményre! :)
2010. júl. 2. 12:49
13/18 anonim válasza:
Én is csak véletlenül adok a szájára:) Őt is próbálom arra szoktatni, hogy az arcomra adjon, de egyenlőre szimpatikusabb neki a szám. Úgyhogy ő ad a számra, de én neki nem:)
2010. júl. 2. 12:57
14/18 anonim válasza:
alapvetően én is az arcocskájára adok, bár annyira édes a kis szája, főleg, mikor mosolyog, hogy elég gyakran „megkívánom”. De akkor sem oda adok puszit, hanem a szájacskája és az orra közé arra a kis részre, vagy a szája sarka mellé. Nem is fogom arra tanítani, hogy szájon pusziljon bárkit is, és nem hagyom, hogy bárki szájon puszilja. Szerencsére nem is próbálkozik senki. Magamnak pedig ennyi „bűnbeesést” megbocsátok :) 5 hónapos
2010. júl. 2. 13:22
15/18 anonim válasza:
Nagyon buta dolognak tartom közvetlen szájrapusziszkodást.Konkrétan egy ismerősöm és a sógornőm is ezt csinálta a fiával,és ahogy az egyik válazsoló írta a kisgyerek,mikor már őis visszapuszilt a számra akarta adni,és mikor mutattam hogy ide az arcomra adja,nem értette miért oda kell adnia.
2010. júl. 2. 13:23
16/18 anonim válasza:
Eddig ott pusziltuk őt, ahol értük, volt, hogy többször a szájára is, de még icipici volt. Most sem nagy, 7 hónapos, de most, hogy kérdezted, belegondoltam, és már nem nagyon szoktunk a szájára puszit adni. Ahogy nő, hagyjuk el. Én nem godnoltam volna, hogy ez valakinél normális dolog.... Mármint nagyobb gyerekeket szájon puszilgatni. Mi sem fogjuk. Csak icipicinek még mindegy volt :o)
2010. júl. 2. 15:27
17/18 anonim válasza:
Nem.
2010. júl. 2. 15:50
18/18 anonim válasza:
Nem! Nekem nagyon visszataszító, amikor apa-anya a gyerek száját puszilja. Főleg, ha már nagyobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!