Nagyon lefáraszt ez az állandó készenlét, mit tegyek?
Kislányom 10 hónapos, nagyon okos, aranyos sok örömet okoz család szeme fénye. Nagyon anyás és sokat kell vele foglalkozni egyedül keveset van el, de ez nem olyan nagy baj, ami igazán lefáraszt az hogy sose aludta még végig az éjszakát és minimum 4x kel de van hogy szinte óránként... hol a cumija kell neki, hol szopizni akar, vagy csak nézelődik,vagy pukizik, vagy a cumi kell neki... nem is értem, miért nem rakja be magának a cumit amikor ott van pont a feje mellett?
Mindegy hogy napközbe mennyit aludt, mit csináltunk akkor is ez van...
Amúgy velem alszik születés első napjától fogva ami amúgy csodálatos élmény csak nemtudom miért kel fel mindíg...ha vele vagyok, ha egyedül alszik épp akkor is felkel.
Más együtt alvós anyukák nálatok is ez van?
Igen, így volt. De ebben hibás voltam nagyon. Kb. 8 hónapos kora körül, mikor jöttek a fogai éjjel, és nagyon sírt, magam mellé tettem az ágyba. Itt követtem el a hibát, utána ugyanis már nem volt hajlandó a saját ágyában aludni, óránként kelt, sírt. Később felállt a kiságyban, és addig sírt, mig ki nem vettem. Magam mellé raktam, és aludt.
És szépen így ment egészen a múlt hónapig (most 19 hónapos), mikor is megelégeltem, hogy nem tudok aludni, és elkezdtük újra külön rakni az ágyába. Nem ment.. sehogy se ment.
Végül levettük az ágyrácsot, és átalakítottuk kisággyá.. ez oldotta meg. Persze nálatok ez még korai.. :)
De lehet, hogy meg kéne próbálni, hogy külön aludjon? (Hátha úgy jobban tudna, és nem kelne óránként?)
Hát, látod, van akinek bejön az együttalvás, van akinek nem :)) Nekem sajna nem jött be, pedig olyan jó volt, mikor ott szuszogott a fülembe... de én nem mertem meg se fordulni miatta. Nem aludtam jól, ha mellettem volt az ágyban, csak szenderegtem.
Akkor várj még ezzel picit... lehet, h amúgy a foga miatt ébred ilyen sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!