Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tesókérdés: 1 éves gyerekemnek...

Tesókérdés: 1 éves gyerekemnek mikor kezdjem el mondogatni és hogyan, hogy testvére lesz 5 hónap múlva?

Figyelt kérdés
Útban van a tesó és jó lenne valahogyan felkészíteni..
2010. júl. 1. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nő a pocak és érezhetően rugdos a tesó úgy. bár ő még nem fogja fel annyira mint egy idősebb.
2010. júl. 1. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Sehogy!Nem érti még!
2010. júl. 1. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

én nem mondtam neki, ugyanekkora a különbség, már csak 3 hetem van hátra. csak amikor már nagyobb lett a pocakom, akkor kezdtem el vele babás magazinokat nézegetni. játékbabával egyáltalán nem játszottunk - így alakult.

ui.: ne haragudj nem bírom ki, de az útON levő kisbaba ne legyen útBAN..

2010. júl. 1. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk 10 hós volta nagy és már akkor mondogattuk neki amikor nőtt a pocak meg rugott a pioci akor meg már oriási élmény volt neki, szerintem megértiok lehet hgoy picik és mi azt hisszük hogy nem értik de....
2010. júl. 1. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

sztem még nem nagyon fogja felfogni hogy mi van. de azért néha mondd neki. de ne legyen állandóan ez a téma.

csak mondd neki, hogy egy pici baba van a hasadban, nemsoká előbújik majd, és ő az ő testvérkéje lesz. először sírni fog sokat, de aztán majd lehet vele játszani.

mire odakerül, hogy megszületik, már sokkal értelmesebb lesz, sokat fog belőle érteni. mondjuk lehet hogy a hyledben csak akkor mondanám már neki, amikor erősebben mozog a baba, meg látványosan kerekedik a hasam. mert akkor azért kézzelfoghatbb lenne neki, hogy miről is van szó.

2010. júl. 1. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A GYEREK NEM HÜLYE.(Elnézést a kérdezőtől,de a sok hülye választól frászt kapok.)Ennyi erővel minek beszélünk a gyerekhez,hiszen úgy sem érti.

Szóval,persze,h mondani kell neki.Az én kislányom is 1éves.Próbálkozunk a kistesóval.És ha összejön,majd mutatom neki,h baba,az UH-on is látni fogja,majd érezni is ha rugdos,játék babával fel lehet készíteni.

Sok sikert és kitartást hozzá!

2010. júl. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!