Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek éjjel teát iszik a...

Akinek éjjel teát iszik a babája, - milyen teát csinàl?

Figyelt kérdés
Milupa, kecskeméti( instant) 2-3 óra és megsavanyodik..
2019. febr. 21. 03:37
 1/8 anonim ***** válasza:
A lányom nem ugyan nem teázik, de nem igazán értem. Nem egyszerűbb éjjel frissen adni Neki?
2019. febr. 21. 06:47
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
* egy "nem"- többet írtam.
2019. febr. 21. 06:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettél!
2019. febr. 21. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
minek teázik?... szerintem sima babviz bőven elég éjjelre,amugy meg aludni kell nem tezátatni stb.
2019. febr. 21. 09:03
 5/8 A kérdező kommentje:
😃😃😃 .... istenem nagyon okosak vagytok szövegértelmezés . Űlj le 1-es!!
2019. febr. 21. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne teáztasd éjszaka, mert nagyon hamar csúnyák lesznek a fogai (ismerek több ovis gyereket, akinek cumiban kapott teától vagy gyümölcslétől lett fekete elöl - van olyan, akinek így nőtt ki szülei szerint - és az bizony iskolás korig így marad). Naaagyon fokozatosan higítsd, amíg el nem fogadja a vizet, és akkor azzal nincs ilyen gond. Egyébként meg citromfű tea jó nyugtató és babák is ihatják.
2019. febr. 21. 09:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!
2019. febr. 21. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért kell teát vagy vizet adni neki? Akár tápszeres akár anyatejes, mikor van ilyesmire szükség?
2019. febr. 21. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!