10 hónapos babám nem akar ülni?
Figyelt kérdés
A védőnő azt mondta ha továbbra sem akar ülni fel kell keresni szakembert. A kislányom már mászik, kapaszkodva lepeget és amúgy nagyon ügyes,de ülni nem tud még? Szerintetek ez baj? Tapasztalatok?2019. febr. 18. 18:16
1/3 anonim válasza:
Ha a védőnő azt mondta, hogy vidd szakemberhez akkor vidd.O már látott sok babát,tudja miért mondja.Ha itt páran azt mondják arctalanul ismeretlenül tudás nélkül, hogy semmi gond, akkor az téged megnyugtatja?
2/3 anonim válasza:
Nekem 9,5 hónaposan még nem tudott. Mászni se mászott. Nálunk mondjuk mindenki legyintett, hogy ráér. Mi inkább elvittük, magán gyermekneurológus, korai fejlesztő, dévény torna. Kiderült, hogy izomprobléma, 4 hét alatt gyönyörűen rendbehozták, most lesz 11 hónapos és mászik, ül, felül, bútorok mellett feláll. Szerintem nézesd meg. Inkább feleslegesen, mintsem valami gond legyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze mindenképp elviszem ha szükséges, csak tapasztalatokra voltam kíváncsi hogy másnál volt e ilyen hogy mászik, fel áll és mégsem ül nem megnyugtatast vártam :)
2019. febr. 19. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!