Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, vittétek már el...

Anyukák, vittétek már el egyedül strandra a babátokat?

Figyelt kérdés

2 és fél éves a lányom. Apuka reggel 6-tól este 10-ig dolgozik.mivel holnapra kánikulát mondanak, kitaláltam hogy lemennénk kettesben a babával strandra. Ti vittétek már? Az az igazság hogy mi még strandon nem voltunk vele,mindig balcsizni jártunk így érdekelnének tapasztalatok. Miket visztek,úszópelust érdemes-e venni illetve kötelező-e, a babával hogy pancsiztok meg ilyenek :) és még ha tudnátok egy budapesti strandot ajánlani ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető és viszonylag bababarát azt megköszönném.

Jaj,annyira izgulok ,nagyon várom már :)

2010. júl. 1. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt mondják,h a Dagály a legjobb a gyerekek szempontjából!

Mi sem voltunk még starndon a babámmal,mondjuk nekem 9hónapos mult,nekem is elég sokáig dolgozik a párom,de olyan jó lenne nekünk is néha starndon lenni,mert hát a panelba kánikula van!:)

2010. júl. 1. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
mi is panelba lakunk a 3.on és nagyon meleg van napközben. :( te merre laksz?
2010. júl. 1. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom 1 éves!A balcsiba már fűrdött és egyszer voltunk vele strandon is,de akkor velünk volt apa is!Egyébként én is tervezem csak valahogy mindig annyi dolgom van,hogy sosem jutok el odáig!Nálunk van egy strand(itt voltunk mi is!)ami szerintem baba barát!Nincsenek sokat,sok árnyékos hely van,van külön kicsiknek való medence,de ha akarod még a fedett usziba is beviheted ha esetleg esni kezd az esső,ja és van ugráló,hinta,játszótér is!Az ára is elég kedvező:hétköznap 880 a felnőtt.azt nem tudom hogy a te lányodnak kell e már jegy de az enyémnek még biztos nem!majd írj ha esetleg ide mész,hátha mi is ki tudunk menni.ja azt még nem írtam hogy a 18.ker.-ben van a Bókay kertben!

2010. júl. 1. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:

A lányommal már többször is voltam egyedül strandon. Először, amikor 10-11 hónapos volt. Az nagyon strapás volt állandóan a nyomában lenni. Legközelebb 22-23 hónaposan. Akkor is elég fárasztó volt, főleg, hogy épp hatalmas pocakom volt. Idén még nem voltunk, de szerintem egy 2,5 évessel már nem olyan gáz. Ha még nyoma sincs a szobatisztaságnak, akkor kell neki a vizipelus. A Dagályról én is jókat hallottam, asszem hétfőn féláras.

Mi a Külker parkba jártunk, de már sajnos bezárták.

2010. júl. 1. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Még annyit, hogy a gyerekmedencékbe nem szabad felnőttnek bemennie. Mi mindenféle vízbe rakható játékot vittünk. pl homokozócuccot.

2010. júl. 1. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok!

Mi az 5.emeleten lakunk és a 13kerületben,a Honvéd kórház környékén!:)

2010. júl. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!