Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbaba köhögésére mit lehet...

Kisbaba köhögésére mit lehet adni?

Figyelt kérdés
14 hetes,tegnap kezdett köhögni egyből mentem vele dokihoz. Hurutosnak hallom de a doki hallgatózáskor nem hallott semmit. Most 2 óta nem alszunk úgy köhög (hurutos). 2szer inhaláltam azóta salvus vizzel, van esetleg valami praktika, gyógyszer amit lehet ekkora babának adni? Köszi!
2019. febr. 14. 04:06
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Gyereknél nem otletelunk főleg nem ilyen kicsinel. Ma menjetek el újra az orvoshoz.
2019. febr. 14. 07:14
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Nekünk azt mondták, hogy nem lehet semmit adni 1 éves korig, fejletlen a kis torkuk, nem lehet köhögéscsillapitot adni, de esetleg kérdezd meg telefonon, nem vinném a rendelőbe megint, nehogy összeszedjen valamit.
2019. febr. 14. 07:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezaz, pláne hogy a váróban felnőtt betegek is vannak, a dokinő is azt mondta csak akkor vigyem ha rosszabb. Egyébként közben eszembe jutott, az első babám 3 hónapos volt mikor először köhögött-novemberiek mindketten-neki Stodalt adtam, most is az lesz szerintem. Koszi a valaszokat!
2019. febr. 14. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam ezt az 1 évest, a fiam 2 hónapos meg fázott és köhögött nekünk ambrossol Teva-t mondott a doki (bocsi ha rosszul írtam) fecskendős málna ízű kB 2 nap után elmúlt a köhögés és az orrfolyás is pár nap múlva
2019. febr. 20. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!