Mit csináljak, ha nagyon szeretnék már babát, de egyetemre is akarok menni? Egy alapból nehéz egyetem kisbaba mellett lehetetlen?
De azt tudja, hogy milyen kisbabával, ahogy azt is, hogy milyen a jogi karon.
Ebből a két tapasztalatból pedig tökéletesen illő választ tud adni.
A tesóm jó baba nagyon, én is az voltam. Mondta anyukám, hogy ő szinte sosem éjszakázott, nem bánta meg egy percig sem, hogy megszülettem akár én, akár az öcsém. Olvastam itt, hogy sokan wc-re sem jutnak el a gyerekük nélkül, anyáéknál ilyen nincsen, neki ugyanúgy jut ideje magára, a férjére, vagy akár rám, mint a terhessége előtt. Tehát ezért nem látom annyira "gyászosan" az anyaságot, mert jók a példák előttem (a legjobb barátnőm 24 éves, nemrég született meg a 2. kislánya).
A jogra is bátorított mindig, már kamaszkoromban is, mert sosem tagadta, hogy tanulni kéne, de mondta, hogy élete legjobb évei voltak ettől függetlenül. Csak aztán 18 évesen nem éreztem annyira a tanulási vágyat magamban, hogy én vizsgaidőszakokban egész nap tanuljak, magoljak, és inkább élni, bulizni vágytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!