Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek megfertozhetem még?

Szerintetek megfertozhetem még?

Figyelt kérdés
8napja tart az influenzam, lazam mar nincs igazabol javulok, most 2 napja kohogok mint az allat , eddig nem kapta el a kislanyom aki szopizik. Meddig fertoz az influenza? Maszkban vagyok egesz nap , ejszaka is...
2019. febr. 9. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

A maszk otthoni környezetben csak felesleges bohóckodás ( szakmabeli vagyok )

Ha szoptatod , azzal véded meg, a szervezeted már gyártja az antigént ami az anyatejjel átmegy a babába így vagy nem kapja el , vagy ha elkapja , akkor csak nagyon enyhén fertőzi meg. Ez a szoptatás egyik csodája!

2019. febr. 9. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Én is influenzás vagyok, ez a 7. nap. Lázam nekem sincs, köhögök, fáj a szemem. 3 hónapos a lányom,anyatejes. Apa is és a 3 éves tesó is influenzás. Maszkban voltam eddig én is, de már nem használom. Én is bizom az anyatej csodájában :)
2019. febr. 9. 23:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy semmit nem er , a ferjem is ezt mondja. De amit tudok megteszek, nem akarom telibe kohogni szegenyt.

Kedves 2.! Jobbulast Neked! Kitartas! Tuleljuk ezt is :) de inkabb lehuznek betegen mèg ket hetet csak ne kapja el a kislanyom. Szoritot ertetek is!

2019. febr. 9. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem fogod megfertőzni. Én már csak napi 2x tudok szoptatni mégsem kapta el a kisfiam, pedig rendesen benne voltam.
2019. febr. 10. 00:08
 5/6 A kérdező kommentje:
A masik kerdesem, hogy mit szedtek? Nagyon faj a torkom meg mindig. Algflex fortet szoktam ejjel bevenni , mert aludni sem tudok a fajdalomtol. Szopogato eggik sem er nekem semmit, tantum verde sem. Tanacstalan vagyok mar. Kamillateat iszok folyamatosan.
2019. febr. 10. 08:23
 6/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Köszi, neked is kitartást! :)

Én is algoflexet/advillt szedek. A torkomra tantum verde sprayt. Acct is szedtem 3 napig. A torkom nekem is fájdogál még mindezek mellett. Szedünk oscilococcinumot is, illetve legujabban salvus vizzel gőzölünk. Ez nagyon jó. A pici jól van, ma éjszaka 2x is szopizott. Hihetetlen milyen makacs ez a virus. Én még sose voltam influenzás, de elgondolkodtunk hogy lehet ezentúl beolttatjuk magunkat ellene.

2019. febr. 10. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!