Eliza, Elina, Edina, Adina, Dina, Lina, Liza nevekből melyik tetszik?
Az Eliza és a Liza elég gyakori név, de ha titeket nem zavar akkor remek döntés.
Az Elina és a Lina nekem kifejezetten tetszik. Talán inkább a Lina felé hajlanék jobban. Nem sokszor hallok ilyen neveket, szóval nem gondolom, hogy gyakoriak.
Az Edina számomra azért különleges, mert így hívják a nővérem is. Mára elég ritka, de szerintem egy olyan név, ami soha nem megy ki a divatból.
A Dina, így külön nekem nem tetszik, akkor már inkább Dia vagy Gitta.
Az Adináról nekem az Aladon jut eszembe. Nem tetszik és nem is magyaros így.
Ezek közül én az Edinát adnám, meg a Linát.
Vagy pl az Alinát:):)
Ebből a felsorolásból ezek a Best-ek:)
Énnekem amúgy még nincs gyerekem, de ha úgy hozza a sors, az Ég, hogy lesz kettő darab lányom is, akkor a másodikat Alinának szeretném:)
Amúgy a Dina túl becenévhatású nekem; szóvam max az Edinát becézném így, a Diána meg önmagában túl nyakatekert; én annak találom, a Dia becézés az meg egy tárgy; mint a diavetítéskor a diafilm. Meg pl mint az Alexandrának a Szandi. Nem is értettem az óvodában, hogy miért nevezi anya úgy az egyik csoporttársamat, mint amit én a lábamra szoktam húzni (nekem a szandálokat is becézte, az is ugyanúgy szandi volt -szal ha Alexandra, akkor legyen már Szandra, vagy Alexa, vagy minimum már egy Lexi, de az lefokozás:S:)De ez csak egy ilyen kis kitekintés volt:) Akkor még nem tudtam annak a csoporttársamnak a nevét:D) Amúgy a Diána pl Klaudiánaként viszont elég klassz:)
Edina!
Engem is így hívnak, és nagyon szeretem! Sokan dicsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!