Baba születése után milyen gyakran jár házhoz a védőnő? És a babát milyen gyakran kell vinni hozzá?
A védőnő munkamorálján múlik.
1 hónapos korig hetente, 1 éves korig havonta egyszer kellene
5,5 éves a gyerekem, a születése után 5 nappal volt nálunk először és utoljára.
1 éves koràig havonta 1x vittem hozzá, azóta az èves státuszokon kívül ha éppen eszemben volt elvittem 'félidőben'is 1x
Az előző védőnőm azt mondta, hogy 6.hetig hetente 1 látogatás van. A nagyfiamnál anno 1 hós korig jött ki, utána 1 éves korig havi státusz volt.
Most 1x volt hazaérkezéskor aztán most jön harmadjára. 2 hetes a pici, de szerintem ez függ attol, mennyi babához megy, mennyire leterhelt. Lehet, hogy nem is jön már többet,csak mi visszük.
6 éves a fiam. Akkor volt kint a védőnő, amikor hazajöttünk a kórházból. Azóta nem.
Mi csak a kötelező státuszokra mentünk/megyünk hozzá. Bőven elég belőle ennyi.
Koraszülött a fiam. A kórházi zárón is fokozott védőnői és háziorvosi ellenőrzést kértek.
A védőnő akkor jött ki, mikor haza érkeztünk. Azóta csak akkor látom, ha mi megyünk. Bár kb minden héten bejelentkezik, hogy jön. De aztán sosem érkezik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!