Mikor fektetitek le 16 hónap körüli babátokat, és mikor kel fel?
Most fürdik az apjával, olyan fél 10 küörül fekszik és már három napja alszik fél 7-ig, és utána még visszalszik 1-1/2 órát.
Igy nappal egyszer alszik 2-3 órát
De ez nemrég óta van így, eddig kelt éjjel, van hogy reggel is korán ébredt, úgyhogy ez most nagy haladás, hogy végre átalussza az éjszakát.
nekem 8 kor alszik kb., reggel 6, fél 7 körül ébred, nappal alszik 1,5-2 órát kb. 11-től.
lehet, hogy a tied lassan átáll majd fixen napi 1 alvásra, az már ilyen korban gyakran elég, és akkor talán megoldódik a koránkelés problémátok is. nekünk az volt, hogy amíg nem állt át a napi 1 alvásra, és volt hogy még 2x aludt, akkor este nagyon sokáig fenn rodeózott, mert túlaludta magát nappal. de amint beállt a napi 1 alvás, ez megszűnt.
kisfiam másfél éves. már legalább három hónapja csak egyszer alszik napközben. nálunk is ez volt a gond. ötkor kelt és fél kilenckor már aludt.
ezért sikerült átszoknunk az egy alvásra. így kb 11től alszik 2-ig kb általában. és alvás után ebédel.
a fürdést hétről áttettük hatra. mert az elején hatkor már nagyon álmos volt. így egy kicsit a fürdéstől felébred majd utána fél hétkor vacsora. fél nyolckor iszik még egy kis tejet. majd fél kilenckor leteszem aludni.
alszik reggelig kb hat fél hétig. nagy ritkán hétig.
8-kor fekszik, 9-kor kel, napközben délután alszik 2-2,5 órát.
Azt nem tudom, mit tehetnél, én azt csinálnám, hogy minden nap 5 perccel később mennék be hozzá, hiába kelt fel. Igy lassan átállna.
Egyébként valóban elég lenne neki 1 alvás és valószinűleg később kelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!