Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fektetitek le 16 hónap...

Mikor fektetitek le 16 hónap körüli babátokat, és mikor kel fel?

Figyelt kérdés
Az én fiam kb. fél 9-től alszik, csak sajnos 5-ig! Ha később teszem le, akkor is. Nem tudom min változtassak, de ez a korán kelés nagyon kimerít. Ha sikerül 6-ig aludnia, akkor csak 1-szer alszik napközben, különben bealszik 2x. Kössz a tippeket!
2010. jún. 30. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Most fürdik az apjával, olyan fél 10 küörül fekszik és már három napja alszik fél 7-ig, és utána még visszalszik 1-1/2 órát.

Igy nappal egyszer alszik 2-3 órát

De ez nemrég óta van így, eddig kelt éjjel, van hogy reggel is korán ébredt, úgyhogy ez most nagy haladás, hogy végre átalussza az éjszakát.

2010. jún. 30. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Reggel 7kor kel a kislányom.De ő mér kb.3hónapja csak egyszer alsik napközben kb 2 órát.Amúgy este 8től reggel 7ig alszik ébredés nélkül.Lehet hogy már a te gyermeked is kibirná a napközbeni egy alvással, igy tuti nem kelne fel reggel olyan korán.
2010. jún. 30. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem 8 kor alszik kb., reggel 6, fél 7 körül ébred, nappal alszik 1,5-2 órát kb. 11-től.

lehet, hogy a tied lassan átáll majd fixen napi 1 alvásra, az már ilyen korban gyakran elég, és akkor talán megoldódik a koránkelés problémátok is. nekünk az volt, hogy amíg nem állt át a napi 1 alvásra, és volt hogy még 2x aludt, akkor este nagyon sokáig fenn rodeózott, mert túlaludta magát nappal. de amint beállt a napi 1 alvás, ez megszűnt.

2010. jún. 30. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:

kisfiam másfél éves. már legalább három hónapja csak egyszer alszik napközben. nálunk is ez volt a gond. ötkor kelt és fél kilenckor már aludt.

ezért sikerült átszoknunk az egy alvásra. így kb 11től alszik 2-ig kb általában. és alvás után ebédel.

a fürdést hétről áttettük hatra. mert az elején hatkor már nagyon álmos volt. így egy kicsit a fürdéstől felébred majd utána fél hétkor vacsora. fél nyolckor iszik még egy kis tejet. majd fél kilenckor leteszem aludni.

alszik reggelig kb hat fél hétig. nagy ritkán hétig.

2010. jún. 30. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Lányom 13 hónapos korától nappal csak egyszer alszik ebéd után 1.5-2 órát. Este hétkor fürdés, aztán vacsora, fél 9kor alszik el. Reggel hat-hét között ébred. Nekem ez jobb így nem esik szét három részre a nap csak kettőre. Délelőtt és délután oda megyünk ahová akarunk nem kell aludni hazarohanni.
2010. jún. 30. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

8-kor fekszik, 9-kor kel, napközben délután alszik 2-2,5 órát.

Azt nem tudom, mit tehetnél, én azt csinálnám, hogy minden nap 5 perccel később mennék be hozzá, hiába kelt fel. Igy lassan átállna.

Egyébként valóban elég lenne neki 1 alvás és valószinűleg később kelne.

2010. jún. 30. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Fél 9-9 körül alszik el, és 7-8 között ébred. Éjjel 1x ébred szopizni 2 körül.
2010. júl. 1. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!