Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy működik a babaúszás?...

Hogy működik a babaúszás? Milyen idős kortól? Mi történik ott? Kell a születéstől kezdve valamit csinálni, hogy minden a legtökéletesebben menjen?

Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Leirom az èn tapasztalatomat:Mi 3honaposan kezdtuk az uszàst!A medence vize 26-30fok koruli.(van aki folyamatosan uszàs elott elkezdi hozzàszoktatni ehez a homèrsèkletu vizhez màr otthon a babàjàt,mi nem tettuk ès semmi baj nem volt.)Az èn babàm imàdta!vizben szulettett.azt mondjàk lehet azèrt is szertette annyira!Kèrd ,hogy egy proba uszàsra hagy menjetek nehogy befizesd a havi àrat aztàn meg lehet a kicsidnek nem is tetszik.Legalàbbis nekunk az elso ora ingyenes volt!Probàld ki hogy viselkedik ha otthon egyutt furdesssz vele a kàdban.

Mi ènekelni szoktunk tornàztatni szoktuk oket ès vizbe bukàs is van de az majd csak a 4-5 alkalom utàn.Addigra màr megszokjàk a vizet.!

Remèlem tudtam segiteni:)

2008. nov. 8. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Itt nálunk 4 hónapos kortól lehet vinni a babákat, s kb. egy fél óráig tart. A víz olyan 32-33°-os, ez szerintem pont ideális, legalább is nálunk senki sem fázott benne. Mi egyébként 7 hónaposan kezdtük. Itt egyébként (a nevével ellentétben) vízhez való szoktatásról van szó. A lényeg, hogy a kicsik ne féljenek a víztöl, s karúszóval megtanuljanak egyedül is (úgy értem, ha nem fogjuk öket) vízen fennmaradni. Közben kisebb fajta játékokat is csinálunk (pl. hason ill. háton úsztatjuk öket, ugrálunk velük, esetleg kislabdát gyüjtünk stb.) Az én kisfiam nagyon élvezi, úgyhogy még most is járunk (3 éves ). Persze most már más játékokkal!

Ja és mi nem csináltunk elötte semmit.

Kellemes idötöltést!

2008. nov. 8. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én babám 6 hós,és 3 hós kora óta járunk.A víz kb.32 fo kos,nem muszáj,de célszerű otthon hozzászoktatni úgy,h 2-3 naponta fél fokkal csökkentitek.2 féle úszás van,a pancsolós-amire sztem az előttem válaszoló is jár-illetve a poroszos,ahol is a babákat megtanítják feljönni a víz felszínére,ott lebegni,megtanítják,h ha az arcát víz éri vagy teljesen víz alatt van ne essen pánikba stb.Mi csak ilyenre akartunk járni,mert úgy gondoltuk pancsolni otthon is tudunk,és az nem ér 2500 ft-ot(nálunk annyiba kerül egy óra,védőnők tartják(persze elvégezték az oktatói képzést),egy foglalkozás 40-45 perc)Remélem tudtam segíteni.
2008. nov. 9. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!