Tapasztalatok a fejlesztő tornáról?
Szia! Szerintem próbálj keresni egy dévényes gyógytornászt. ( [link] Mi oda hordjuk a kislányunkat, és nagyon szép eredményeink vannak. A legközelebbi Korai Fejlesztővel is érdemes felvenni a kapcsolatot, ők is tudnak konduktív foglalkozásokat tartani. Ők más módszert (Katona-módszert) alkalmaznak. Néha nem is szeretik egymást, pedig igazából a kettő együtt hoz valóban jó eredményt.
-Macska-
Szió! Anno az én lányom sem tartotta fejecskéjét 3 hónaposan, megfordulni meg egyáltalán nem akart, ja és függölegesen csak balra nézett. A doki néni gyógytornára küldött minket. Egy hónap alatt csodát tett a gyógytornász.A fejlesztő tornát nem ismerem, de a gyógytornát nagyon tudom ajánlani. Ja, és az átforduláshoz annyit, hogy szerintem 3 hónaposan nem kell még forognia...a fej nem tartása viszont gáz. De ne keseredj el, ripsz-ropsz helyre hozzák.Most 6 hónaposak vagyunk, szuper mozgékonyak lettünk, és már kúszunk is, igaz még csak hátra felé :-))
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!