Másnak is ijedezik a babája? Kislányom 6 hetes. Sokszor ha felébred, kinyitja a szemét és szinte megrémül.
Ebben a korban ez reflex reakció az én lányom is csinálta , sőt még alvás közben is ha támadt egy kis zaj mindjárt szét tárta a kezecskéit és ébredt is sokszor úgy hogy valami miatt megijedt , de ezt kinőtte.
Szerintem nincs okod aggódni ez normális és csak átmeneti.Próbálj meg ott lenni amikor ébred és megfogni a kezét valamint mosolyogni rá akkor tudni fogja hogy biztonságban van.
Ne aggódj! Az enyém is csinálta, de már kinőtte, most 3 hónapos. Ezért altattam hason már az első napoktól kezdve. Sokkal nyugodtabban aludt, mert nem ijedt meg a kezétől. Összerezzent a rexlex miatt, de nem ijedt meg.
Picik még így nem tudják, hogy azok kezek az övék.
Majd a tiéd is kinövi.
Jó babázást. :)
Szia! Teljesen normális-reflex. Gondolj bele, az anyaméhben milyen szép, nyugodt, gondtalan volt minden számára most meg meg kell szoknia az ingerekkel teli világot. Az én fiam is csinálta, de elmúlt már 4 hós.
Nincs baja a babusnak. Az lenne baj, ha nem reagálna!
Így van, teljesen normális. Fejlődik az idegrendszere, de ilyenkor még fejletlen:-)
Én is azért altattam hason, mert így nem keltette fel magát:-)
Majd ki fogja nőni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!