Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zara és Miriam mellé milyen...

Zara és Miriam mellé milyen nevet adnátok a harmadik lánykának?

Figyelt kérdés

2019. jan. 21. 21:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Kiara

Vanda?

2019. jan. 21. 22:44
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Zdena vagy Miléna

Lea

Amina

Amira

Ilyesmik

2019. jan. 21. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Valami szintén arab-hébert: Aisa, Amina, Amira, Elmira, Dina, Fatima, Heszna, Jamina, Kenza, Lea, Leila, Ráhel, Talita, Zamira, Zefira, Ziva, Zohara

Vagy hasonló stílusúnak számítanak szerintem itthon pl.: Auróra, Azura, Bella, Britani, Dália, Elena, Elina, Emili, Fáta, Fióna, Gemma, Gilda, Gvenda, Heidi, Ivonn, Kámea, Kiara, Lara, Lilien, Lizbett, Loretta, Lotti, Maja, Mara, Mia, Natasa, Nina, Riana, Rubina, Seila, Stella, Tara, Tea, Tiara, Vanda, Véda, Zelda, Zina

2019. jan. 22. 08:15
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik tényleg segítettek. Még várok név ötleteket. :)

A vicces embereknek üzenem, hogy #1 a Zara hamarabb volt név, mint márka #2 Mercédesz (autó) Szilvia (törlőkendő) Bianka (zsebkendő) nevek miért elfogadottabbak?

2019. jan. 22. 08:21
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Azért elfogadottabbak mert azok nem hangzanak hülyén magyarországon. Zarát csak kisebbségnél hallottam. Hasonló nevet adjatok a harmadiknak nehogy a másik kettő irígykedjen hogy neki normális neve lesz.
2019. jan. 22. 13:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Elég érdekes körökben mozoghatsz, ha csak ott hallodtad :)
2019. jan. 22. 14:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a Zara és a Miriam is héber név, így azt javaslom, hogy a harmadik is lehetne az:

Rebeka, Hanna, Isabella, Izabell, Noémi, Ráhel, Tamara, Véta

2019. jan. 22. 15:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Legyen Tibor:) Amúgy pl a Teodóra pl szerintem illene a sorba, meg pl a Tamara is eléggé passzolna, itt írták előttem, és megláttam:) Esetleg pl akár Etelka, Fatime, Hanga, Leilát is írták, az is még pl jó; Jolanda is még pl olyan kis szép kis kedves kis lágy, kis aranyos, szerethető név:)
2019. jan. 23. 19:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a Leila nyert. :)
2019. jan. 24. 17:13
 20/20 anonim ***** válasza:
43%
Céundá vagy Auchan
2019. febr. 13. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!