Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért öklendezik a darabos...

Miért öklendezik a darabos kajától?

Figyelt kérdés
7 hós kisfiam, bele morzsoltam a kekszet vagy piskótát a pépes kajába,és öklendezett.Miért van ez? Próbálkozzam vagy hagyjam?
2008. nov. 7. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Valószínű, hogy túl szokatlan neki, úgyhogy inkább hagyjad. Kekszet meg piskótát egyébként sem kaphat még.
2008. nov. 7. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
dehogyisnem kaphat meg nyugodtan adjad neki!!ha elsonek oklendezett varjal 2-3 napot vagy esetleg 1 hetet is es probalkozzal ujra! nem kell annyiba hagyni!
2008. nov. 8. 02:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is sokáig öklendezett a darabos kajától, ezért mindíg turmixoltam neki. Most lett 10 hónapos, és megpróbáltam újra, mostmár szépen eszi.

Szerintem várj egy kicsit, ne erőltesd, majd eljön az ideje.

Ja, és nem írtad van-e már foga, de adhatsz neki babapiskótát, hogy próbálgassa a rágást. Csak nagyon figyelj, nehogy egy nagy darab a torkára menjen.

Sok sikert.

2008. nov. 8. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy kicsit szerintem is várhatsz még, és adj neki olyan könnyen majszolható dolgokat, amiket szeret, és kicsit rágásra ösztönzi (banánkarikák, párolt alma- vagy répaszeletkék, ezekkel könnyen elboldogul).
2008. nov. 8. 18:19
 5/6 A kérdező kommentje:
2 foga van,Köszönöm a válaszokat.Hagyom még egy kicsit a darabos dolgokat.
2008. nov. 20. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Az őrlőfogak kinövéséig nem szabad neki darabos kaját adni, mert nincs mivel megrágja! A tépőfogat nem erre valók. Aki ezek nélkül a fogak nélkül ad a babájának, az vegyen már a saját szájába darabos kaját, és próbálja fog nélkül megenni.
2009. ápr. 12. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!